Gå tilbake til:
Du er her:
To kvinner betrakter fargerike malerier under en utstilling
Åsaneutstillingen i regi av Åsane kunstforening er et av de faste innslagene under Kulturfest Åsane.
Bilde: Arna og Åsane kulturkontor

Bli med på å lage kulturfest i Åsane i høst!

28. oktober – 6. november er det igjen tid for Kulturfest Åsane, som i år fyller 30 år! Fristen for å melde inn arrangementer er 4. juli.

Åsane er en bydel med rikt kulturliv. De årlige kulturdagene er et samarbeidsprosjekt mellom en rekke aktører i bydelen. Dagene koordineres av Arna og Åsane kulturkontor.

Meld inn ditt arrangement 

Fristen for å sende inn informasjon om arrangementer til årets Kulturfest Åsane er 4. juli. Påmeldingsskjema finner du her.

To kvinner ikledd fargerike regnfrakker står på en scene, mens en rekke publikummere (sett med ryggen til) følger med fra seteradene
Seniordagen på Åsane senter er et fast og populært innslag i kulturfestprogrammet. Her fra 2020.
Bilde: Goran Rokolj

Om Kulturfest Åsane

Kulturfest Åsane er et årlig samarbeidsprosjekt mellom Arna og Åsane kulturkontor, Åsane Kulturråd og det øvrige kultur- og organisasjonslivet i Åsane. Målsettingen med kulturfesten er at man gjennom en ukes kulturmønstring skal styrke samarbeid, bygge identitet og vise fram mangfoldet i bydelens kulturliv.

Det er det lokale kulturlivet gjennom lag, organisasjoner og andre kulturaktører som står ansvarlig for arrangementene under Kulturfest Åsane, som alltid arrangeres i uke 44. 

Lurer du på noe?

Ta kontakt med Arna og Åsane kulturkontor på  tlf. 55 56 71 15 eller via Facebook-siden til Kulturfest Åsane.

En utstillingsdukke ikledd en sort, turkis og rosa kjole, der logoelementene til Kulturfest Åsane er synlige.
Kulturfestkjolen ble redesignet fra gamle festivalflagg i 2021, av Guri Bøe i reparasjonsstuen til Åsane frivilligsentral.
Bilde: Arna og Åsane kulturkontor