Gå tilbake til:
Du er her:
Bilde viser fem små jenter og en gutt i dansekostyme
Dansegruppen Little Feet
Bilde: Lerija Blauw

Velkommen til Kulturdager i Fyllingsdalen og Laksevåg 17.-25. oktober!

Årets program er virkelig flott og mangfoldig – det har noe for alle. Om du er voksen eller ung, med familie eller alene, så har kulturdagene et arrangement som passer for deg, i ditt nærmiljø.

Kulturdager i Fyllingsdalen og Laksevåg - noe for enhver smak!

På programmet finner du alt fra burleske skillingsviser fra Catguts & Horsetail, til sakrale korkonserter, som Missa Defunctorum.

La deg gjerne engasjere av Mímir Kristjánssons foredrag om trygd, gå på korpskonsert, musikalsk historiefortelling eller sleng deg med på en urban turløype og lær mer om lokalhistorien der du bor. Kanskje vi du heller bli med Helge Jordal på en reise til gamle dagers Amerika? Eller bare gå på kafé i nærmiljøet og ta en matbit eller en kopp kaffe med naboene - valget er ditt!

I år er det også flere flotte kunstutstillinger som fortjener et besøk. For småbarnsfamilier er det ekstra mye spennende på programmet, som natursti, åpen strutsefarm, konsert, eventyrteater, skummel Ulverock, gøye familieverksteder og mye mer! 

Du finner garantert noe som pirrer nysgjerrigheten din - mange gode kulturopplevelser venter deg! Vi tror at i et år som 2020, så betyr det ekstra mye.

Se hele programmet under: