Kulturbyråden på besøk på Ny-Krohnborg
Kulturbyråden på besøk på Ny-Krohnborg
Bilde: Kristin Mjelstad

Sommer og gøy på Løvstakken

Områdesatsingen har i flere år støttet opp under mange av tilbudene på Ny-Krohnborg senteret. Forrige uke besøkte byråd Eduardo Andersen årets sommeraktiviteter på senteret.

Områdesatsingen i Bergen har i flere år støttet opp under mange av tilbudene på Løvstakken. Levekårssonen Solheim er fremdeles et av kommunen sine satsingsområder, og i arbeidet er det stort fokus på det viktige samarbeidet med blant annet kultur, idrett og det frivillige livet.

I år besøkte byråd for kultur, frivillighet og inkludering Eduardo Andersen Ny-Krohnborg senteret på Løvstakken og sommeraktivitetene som har foregått her i sommer. Eksempel på aktiviteter er dans, gaming, kunst, kreativt verksted, turn, ballspill, klatring, innebandy, bordtennis, musikkverksted og ulike utflukter.

-Her får alle være med, og det er et viktig tilbud for mange i området som vi er glade for å være en del av, sier Andersen. For mange barn kan sommeren være lang og da er det ekstra viktig med gode aktiviteter til denne gruppen. Han roser også det frivillige arbeidet rundt aktivitetene som har pågått i hele sommer.
Les gjerne mer om besøket og aktivitetene her: Bergen kommune - Kommunens sommeraktiviteter skaper samhold og nye vennskap