Gå tilbake til:
Du er her:
Pressemelding

Nr. 18/19
Bergen, 16. mai 2019

Byrådene Julie Andersland og Anna Elisa Tryti presenterer programmet til årets Bergen Nå-mønstring, og inviterer til testing av den nye "Bergen Gå"-appen mandag 20. mai.

Gjennom bruk av digitale verktøy ønsker Bergen kommune å nå ut til enda flere med alt det Bergen har å by på. For andre år på rad arrangerer vi derfor mønstringen Bergen Nå i festspillperioden.

Lanseringen finner sted

mandag 20. mai klokken 09.45
i Vaskerelven 8.
Det blir lett servering.

Årets Bergen Nå-mønstring har byutvikling som hovedtema. Vi eksperimenterer i samhandlingen mellom kunst, kultur og bymiljø, gjennom utprøving av byrom, rene transportalternativ og ikke minst den splitter nye Bergen Gå-appen. Med appen kan du (gjen)oppdage sentrum og alle kulturskattene som finnes her. Samtidig samler du virtuelle brostein som du kan handle med.

Om mønstringen Bergen Nå

Bergen Nå startet opp i 2018 med mål om å bruke digital formidling til å få enda flere til å ta del i byens rike kunst- og kulturtilbud. I samarbeid med kunstprodusenter, Festspillene og kommunale tjenester inviterte vi innbyggerne til over 30 arrangementer i festspillperioden.

Se video fra Bergen Nå 2018

Julie Andersland, byråd for klima, kultur og næring, ved politisk rådgiver Tallak Liavåg Rundholt, telefon 482 33 775.

Anna Elisa Tryti, byråd for byutvikling, ved politisk rådgiver Tarje Wanvik, 970 70 987.

Linda Børnes, prosjektleder for Bergen Nå, telefon 982 85 108.