Gå tilbake til:
Du er her:

Lanserer Bergen Nå-programmet og ny gåby-app

Byrådene Julie Andersland og Anna Elisa Tryti presenterer programmet til årets Bergen Nå-mønstring, og inviterer til testing av den nye "Bergen Gå"-appen mandag 20. mai.

Gjennom bruk av digitale verktøy ønsker Bergen kommune å nå ut til enda flere med alt det Bergen har å by på. For andre år på rad arrangerer vi derfor mønstringen Bergen Nå i festspillperioden.

Lanseringen finner sted

mandag 20. mai klokken 09.45
i Vaskerelven 8.
Det blir lett servering.

Årets Bergen Nå-mønstring har byutvikling som hovedtema. Vi eksperimenterer i samhandlingen mellom kunst, kultur og bymiljø, gjennom utprøving av byrom, rene transportalternativ og ikke minst den splitter nye Bergen Gå-appen. Med appen kan du (gjen)oppdage sentrum og alle kulturskattene som finnes her. Samtidig samler du virtuelle brostein som du kan handle med.

Om mønstringen Bergen Nå

Bergen Nå startet opp i 2018 med mål om å bruke digital formidling til å få enda flere til å ta del i byens rike kunst- og kulturtilbud. I samarbeid med kunstprodusenter, Festspillene og kommunale tjenester inviterte vi innbyggerne til over 30 arrangementer i festspillperioden.

Se video fra Bergen Nå 2018