Gå tilbake til:
Du er her:

Bergenseren 2 - 2019

Les om dyrlegevakten i Bergen, få klimaråd for sommeren samt tips til dyrking fra flittige elever i skolehager. Program for årets Tall Ships og sommeraktiviteter for barn og unge er også med.

Forsiden av Bergenseren nr. 2 2019.
Forsiden av Bergenseren nr. 2 2019.
 

En rød tråd for denne utgaven er aktiviteter i sommer, dyrevelferd og hva dyrene betyr i livene våre, urbant landbruk og gode klimaråd for sommeren.

Du kan også lese om hvordan Bergen kommune jobber for å sikre at beboere på sykehjem opplever livsglede livet ut. Og i oversikten over satsingene innen rusfeltet de siste årene kan du lese historien til en av brukerne av kommunens rehabiliteringstilbud.

Bryggen i Bergen var en av de første på Unescos verdensarvliste. 40 år på listen markeres nå i år, og neste år fyller Bergen 950 år. I den anledning skal Bryggen løftes enda mer frem i lyset.

Sendes alle

Bergenseren er reklamefri kommunal informasjon. Den sendes i posten til samtlige husstander og virksomheter i Bergen kommune. Du kan også laste den ned som PDF ved å klikke på lenken til høyre i denne saken.

Hva vil du lese om?

Redaksjonen jobber kontinuerlig med å utvikle og forbedre Bergenseren. Vi ønsker tilbakemeldinger fra våre lesere - både ris og ros, og tar gjerne imot tips og ønsker om saker vi skal skrive om.

Send oss en e-post til redaksjonen@bergen.kommune.no

Tidligere utgaver av Bergenseren kan du lese her.

Neste utgave kommer i september 2019.

Last ned pdf: