Gå tilbake til:
Du er her:

Bergenseren 3 - 2019

I høstutgaven av Bergenseren får du alt du trenger å vite om valget. Du kan også lese om det digitale utstyrsløftet i skolene, få gode seniortips og se hva som skjer på kulturfronten utover høsten.

Bergenseren 3 - 2019 bilde
Forside av Bergenseren nr 3 2019.
 

En rød tråd for denne utgaven er deltagelse. Vi oppforder alle til å bruke stemmeretten. I Bergenseren skal du få informasjonen du trenger for å stemme. Du får også lese partienes viktigste saker og hvordan ungdom tenker rundt valget.

Du kan også lese om elever som lærer mer ved å bruke digitale verktøy. 85 år gamle Anna Maria deltar i samfunnet selv om hun er skrøpelig til beins. Nå står Bergen Assembly for døren, og i saken kan du lese om alt du kan delta på i den forbindelse. Alt er gratis!

Du kan også lese om Kommuneplanens arealdel som ble vedtatt av bystyret før sommeren. I oversikten kan du lese hovedtrekkene og hva planen betyr for oss bergensere.

Sendes alle

Bergenseren er reklamefri kommunal informasjon. Den sendes i posten til samtlige husstander og virksomheter i Bergen kommune. Du kan også laste den ned som PDF ved å klikke på lenken til høyre i denne saken.

Hva vil du lese om?

Redaksjonen jobber kontinuerlig med å utvikle og forbedre Bergenseren. Vi ønsker tilbakemeldinger fra våre lesere - både ris og ros, og tar gjerne imot tips og ønsker om saker vi skal skrive om.

Send oss en e-post til redaksjonen@bergen.kommune.no

Tidligere utgaver av Bergenseren kan du lese her.

Neste utgave kommer i desember 2019.

Last ned pdf: