Les Infoposten 1 - 2023

Her er en ny og vårlig utgave av Infoposten. I denne utgaven får du tips til hva du kan finne på fremover mot sommeren, og noen fine glimt fra ting som har skjedd.

I siste utgave av Infoposten kan du få fine tips til hva du kan finne på i tiden fremover, for eksempel musikal, dansetreff, kino med høytlesning og rockeklubb.

Bildet viser forsiden av Infoposten 1- 2023
Infoposten 1- 2023

Nå nærmer det seg Festspillene i Bergen. Lurer du på hva festspill egentlig er for noe? Det får du svar på i denne utgaven.

Du får også vite litt om hva de driver med på Åsane fritidsklubb, der det nå er ledige plasser for enda flere deltakere. Og har du egentlig hørt om Hjerteligaen?

Kanskje kunne du tenke deg et år på Manger folkehøgskule? Les om skolen på side 14-15.

Du kan også lese om ulike ting som har skjedd den siste tiden. Proffene er nettopp kommet med tre nye kule låter. Se bilder fra da Gullstølbotn bofellesskap feiret sitt 30-årsjubileum, eller da Elvetun kulturverksted markerte valentinsdagen med eget kjærlighetsverksted.

 

Om Infoposten

Infoposten er kommunens lettleste magasin om kultur- og idrettsaktiviteter for personer med utviklingshemming. Magasinet kommer ut ca seks ganger per år. Infoposten sendes gratis i posten til folk som abonnerer på bladet. Dette er blant annet personer med utviklingshemming, støttekontakter, bofellesskap, og arbeidsplasser. 

Du kan også finne bladet på nett. Les mer om Infoposten