Gå tilbake til:
Du er her:

Vant pengepremie for rene hender

I år har 82 barnehager sertifisert seg som Ren hånd-barnehager. Tre heldige barnehager ble denne uken trukket ut som vinnere av pengepremier.

Undervisningsopplegg ansatte

Sett av tid på et møte til smittevern og håndhygiene. Tiden dere bruker på dette får dere igjen i form av redusert sykefravær. Det er en fordel om alle ansatte i barnehagen ser filmene, også renholderne.

Bli Ren hånd-barnehage nå!

Din barnehage kan bli sertifisert som Ren hånd-barnehage ved å gjennomføre et undervisningsopplegg for barna og tilfredsstille noen enkle krav til utstyr og rutiner i barnehagen. Opplegget er veldig enkelt å gjennomføre og vil være lærerikt og gøy for barna. Barnehager som sertifiserer seg før 5. oktober 2018 vil være med i trekningen om pengepremie på 10.000 kroner.

De beste hygiene-rådene

Etat for helsetjener gir råd om når og hvordan barn og ansatte i barnehagene bør vaske hendene.

Mindre sykefravær i din barnehage?

Etat for helsetjenester oppfordrer alle barnehager til å undersøke om sykefraværet blant barn og eventuelt ansatte, går ned ved deltakelse i denne kampanjen.

"- Se mine rene hender"

Kampanjelogo med stilisert hånd og bobler

Andre kommuner må gjerne benytte idé og opplegg i tilsvarende kampanjer. Faglig innhold utarbeidet av Bergen kommune kan benyttes fritt. Kontakt Nina Skauge Kommunikasjon for bruk og tilpasning av det grafiske materialet mot et vederlag.