Gå tilbake til:
Du er her:
Innbyggerservice, Bergen 2017 og Skyss
Innbyggerservice, Bergen 2017 og Skyss hjelper deg under sykkel-VM.
Bilde: Langeland/Blågestad/Dreyer

Disse hjelper deg under sykkel-VM

Under sykkel-VM er det mange som kan hjelpe. Du kan treffe dem i bybildet, på busstasjonen, togstasjonen og langs løypene.

Innbyggerservice

Innbyggerservice har oversikt over stengte veier i Bergen under sykkel-VM. Har du spørsmål om trafikk kan du nå Innbyggerservice ved å bruke chat-feltet i rødt nederst på denne siden (Spør kommunen), på telefon 53 03 20 17, e-post innbyggerservice@bergen.kommune.no eller ved å stikke innom Innbyggerservice i Kaigaten 4 (åpent klokken 07.00-19.00 14.-24. september.)

Skyss

Skyss har ansvaret for kollektivtilbudet i Bergen. På Festplassen, Bystasjonen og ved den nye midlertidige terminalen for shuttlebussene på Nygårdstangen vil Skyss ha utplassert medarbeidere med synlig bekledning og et flagg stikkende opp av sekken. Disse vil gi råd om kollektivtrafikken og vil kunne vise til hvor en skal gå for å finne riktig avgangssted for buss og bane.

Bergen 2017

Bergen 2017 vil være til stede med informasjonsmedarbeidere på flyplassen, busstasjonen, togstasjonen og i bybildet. Disse vil være kledd i røde eller blå frivilligdrakter. Deres oppgave er å gi god informasjon til publikum.

I tillegg vil de ha løype- og arenavakter plassert ved sperringer, kryss og overganger. Deres oppgave er å sikre løypen og publikum. Løypevaktene vil ha kunnskap om når det er mulig og trygt for publikum krysse veien.

Politiet

Politiets oppgave er å holde ro og orden. De vil være synlige i bybildet og kan kontaktes ved behov.