Gå tilbake til:
Du er her:

The Tall Ships Races Bergen 2019

For femte gang er Bergen offisiell vertskapshavn når The Tall Ships Races er i Bergen 21.-24. juli 2019.

Bergen er en av fire vertskapsbyer, sammen med Ålborg, Fredrikstad og Århus. Dette er den femte gangen Bergen er vertskap for arrangementet, forrige gang var i 2014.

Om arrangementet

The Tall Ships Races er et årlig internasjonalt seiltreningsarrangement i regi av Sail Training International. Et av hovedmålene for den ideelle organisasjonen er å få ungdom mellom 15 og 25 år til å møtes i vennskapelig seilas på tvers av nasjonalitet, kultur, religion, kjønn og sosial bakgrunn.

Meld deg som frivillig

Det er behov for rundt 300 frivillige når arrangementet kommer til Bergen. Mange små og store oppgaver skal løses, og du kan velge mellom en rekke forskjellige oppdrag.

Bli medseiler

Bergen skal sende over hundre ungdommer fra Hordaland i alderen 15-25 år som medseilere på seilskuter i The Tall Ships Races 2019. Som medseiler får du møte ungdommer fra andre land og med helt annen bakgrunn, og være en del av laget som skal konkurrere, seile og ta vare på hverandre i alle slags utfordringer og vær. Alle kan være med – du trenger ikke å ha seilererfaring fra før.

Du kan søke om å bli medseiler enten fra Fredrikstad til Bergen 14.-21. juli 2019, eller Bergen til Århus 24. juli - 1. august 2019. Egenandel på 3500 kroner dekker reise til eller fra destinasjon og plass på skuten med kost og losji de dagene en seiler.

SE FILMEN OM THE TALL SHIPS RACES BERGEN 2019: