Gå tilbake til:
Du er her:
Natthjem på Strax-huset. Foto Kari Ingvaldsen

Natthjemmet ved MO-senteret er stengt inntil videre! 

Hva kan natthjemmet tilby?

Natthjemmet gir et tilbud om overnatting til kvinner og menn uten fast eller midlertidig bosted. Natthjemmet har åpent syv netter i uken og har seks sengeplasser. En av plassene er reservert overdosert person.

Dusj og rene klær

Brukerne har en kort inntakssamtale, dusjer, får utdelt rene joggedresser og låser inn personlige eiendeler fram til neste dag. Klærne blir vasket i løpet av natten slik at brukerne har rene klær når de forlater natthjemmet om morgenen.

Middag og sosialt samvær

Det blir laget middag hver kveld og måltidene er laget med tanke på god ernæring. Under måltidene er det mulighet for sosialt samvær med gode samtaler som ikke handler om rus og erfaringer knyttet til rusmiljøet.

Ro og orden

Natthjemmet skal legge til rette for ro og hvile, og har klare og tydelige rammer. Samtidig kan det være personer som har behov for ekstra støtte, bekreftelse og skjerming.

Samtaler og råd

Natthjemmet er en god formidlingsarena og gir mulighet for lengre samtaler, rådgiving, veiledning og observasjon over tid. Erfaringer fra natten blir formidlet til dagansatte, noe som gir et godt utgangspunkt for videre samarbeid med den enkelte bruker.

Kontaktinformasjon

Natthjemmet holder til på MO-senter Strax-huset.
Adressen er Damsgårdsveien 106, inngang fra Michael Krohns gate.