Gå tilbake til:
Du er her:
profilbilde Nina Skauge

Vi har en spennende cateringmeny som passer til alle anledninger, enten
det er møter, seminarer, lunsj eller en anledning som skal feires.
Mat & prat er Ny sjanses arbeidstreningstiltak.
Arbeidet ledes av fagkyndige kokker som gir innvandrere opplæring i
arbeid på kjøkken og kantiner.

Hva er Mat og prat?

Mat & prat er Ny sjanses arbeidstreningstiltak.

Arbeidet blir ledet av fagkyndige kokker som gir innvandrere opplæring i arbeid på kjøkken og kantiner.

Menyer fra Mat og prat

meny
catering-meny
Bilde: Kari Ingvaldsen

Meze lunsjmeny

Meze er småretter som er laget for å deles og består av seks forskjellige retter. 149 kroner per person.

Meze overtidsmat

189 kroner per person

Påsmurt lunsjmeny

  • Wraps med kylling eller røkt ørret. 39 kroner.
  • Baguette med reker, røkt ørret, kylling, ost og skinke eller roastbiff. 45 kroner.
  • Sandwich med kylling, røkt ørret eller roastbiff. 52 kroner.
  • Rundstykker med kylling, roastbiff, røkt ørret, ost og skinke. 22 kroner. (Kan leveres som et glutenfritt alternativ)

Vi kan også lage andre retter og menyer etter ønske.

Du finner mer utfyllende informasjon om menyene, innhold og allergener  i vedlagte brosjyre helt øvest,

Ta kontakt for bestilling og spørsmål

Arbeidsleder og kokk

55 56 89 22
40 91 25 80
postmottak.matogprat@bergen.kommune.no

Minimum bestilling er til 10 personer. Det kan tilbys utkjøring mot et pristillegg.

Adresse ved henting av cateringmat

Engensenteret
Teatergaten 43,
5010 Bergen
Underetasjen - inngang på nedsiden/baksiden av sykehjemmet