Gå tilbake til:
Du er her:

Et eget team i Etat for psykisk helse og rustjenester i Bergen kommune tilbyr individuelle (psykososiale) støttesamtaler til voksne ukrainske flyktninger som har det spesielt vanskelig.

Dette hjelper vi med

Om en sliter med søvn, er urolig i kroppen eller har kroppslige reaksjoner og ønsker å prate, kan Psykisk helseteam Ukraina kontaktes. Teamet er tilgjengelig mandag-fredag fra kl. 08.30-15.00.

 

Slik tar du kontakt

Psykisk helseteam Ukraina kan kontaktes på telefonnummer: 40 80 13.45. Teamet er tilgjengelig mandag-fredag fra kl. 08.30-15.00.

Teamet trenger informasjon om navn og oppholdssted, foretrukket språk i henhold til bestillingen av tolk, D eller DUF nummer og kontaktinformasjon for kunne informere om avtalen. Tilbudet er for personer over 18 år. Det må påregnes noe tid fra kontakt til vi gjennomfører samtalen.

Tilbyr informasjonsmøter

Teamet tilbyr informasjonsmøter om krisereaksjoner på mottaks- og registreringshotell og andre arenaer hvor ukrainske flyktninger er samlet. Her jobber vi med psykisk helse og mestring i grupper for flyktninger. Informasjon settes opp i forkant av disse møtene. 

Ved spørsmål, ta kontakt på telefonnummer: 40 80 13.45. Teamet er tilgjengelig mandag-fredag fra kl. 08.30-15.00.