Gå tilbake til:
Du er her:
Gutt som danser breakdance

Tegning, parkours, animasjon eller dans? Valget er ditt! Bergen kommune arrangerer en rekke kurs for barn og unge. Tilbudene er avgrenset til et visst antall ganger og har påmelding. Egenandel kr 4-500 per kurs. Gratis å delta med Aktivitetskortet.

Kurs og verksteder for barn opp til 12 år

Kurstilbudet varierer fra semester til semester. Høsten 2019 blir det bl.a. kurs i breakdance, parkour og animasjon. I tillegg blir det kreativt verksted.

Les mer om kursene her: Høstens kurs og klubber     

Påmelding via deltager.no/bk                  

Dans uten grenser - dansekurs for barn og unge

Dans uten grenser er dansekurs basert på ung-til-ung-formidling. Dette vil si at instruktørene selv er ungdommer som har gjennomgått instruktøropplæring gjennom organisasjon Dans uten grenser (DUG). Les mer om hvilke kurs du kan delta på her. 

Lipstick music - musikkverksted for jenter 12-18 år

Har du lyst å lære deg å spille et instrument og samtidig bli kjent med masse fine folk? Da er Lipstick Music noe for deg.  Her kan du få undervisning i bassgitar, el-gitar, tangenter, vokal og trommer. I tillegg setter vi sammen band som øver inn låter til vår halvårlige avslutningskonsert.

Alle instruktørene er dyktige musikere med lang erfaring. På LipstickMusic legger vi også stor vekt på et godt sosialt miljø. 

Fra tid til annen får også deltagerne treffe kjente og etablerte artister innen ulike sjangre. I løpet av årene har vi vært på konsert med blant annet Lars Vaular, Razika, Gabrielle og mange flere.

Finn oss gjerne på Facebook!

Vil du være med? 
Påmelding skjer for et semester om gangen. For søknadsskjema, send en e-post til Tone Lonar.