Gå tilbake til:
Du er her:
Punkscene fra Scenedrøm. Foto: Øyvind Johannessen

For første gang arrangerer Bergen kulturskole sommerskole. Dette er mulig med midler fra Utdanningsdirektoratet som ønsker å bidra til at sommeren 2021 blir en god sommer for barn og unge. Det blir musikkteknologikurs, sommermusikkuke og Scenedrøm (Scenedrøm er tilrettelagt for utviklingshemming).

Musikkteknologikurs, 13-16 år, 21-25. juni (gratis)

Musikkteknologikurs Sommerkurs, 13-16 år (gratis)

Få en innføring i musikkteknologi i sommer med kurs for 7. til 10. trinn. Deltakerne vil lære å arbeide innen forskjellig programvare med komponering, arrangering og produsering av musikk. Kurset passer for alle ferdighetsnivåer - med eller uten erfaring fra å spille musikkinstrumenter. I løpet av uken vil man få jobbe både individuelt og sammen med de andre deltakerne. Alle deltakere får disponere en egen iMac og nødvendig tilbehør hele uken, og man trenger ikke eget utstyr. Kurset er gratis og har seks plasser. 

 

Musikkteknologi
 
Bilde: Øyvind Johannessen

 

Sommermusikkuke, 7-11 år, 2-6. august (gratis)

Sommermusikkuke på Bergen Kulturskole, 7-11 år (gratis)

 Velkommen til sommermusikkuke på Bergen Kulturskole! Bli med på en uke med sang, instrumentaltimer, noter og dans. Tilbudet er for barn i alderen 7 til 11 år, og det kreves ingen forkunnskaper i musikk. I tillegg til korsang skal alle deltakerne få lære et instrument, og kan velge mellom gitar, ukulele, fløyte, kornett og trommer. Kurset er gratis og har ca. 100 plasser.  

Foto: Tom Erik Brudvik
 
Bilde: Foto: Tom Erik Brudvik

 

Scenedrøm Sommerskole, 8-16 år, 9-13. august (gratis)

Scenedrøm Sommerskole, 8-16 år  (gratis)

- Tilrettelagt for utviklingshemming -  
Scenedrøm er et 5 dager langt sommerkurs, som er tilrettelagt for personer med utviklingshemming i alderen 8 til 16 år. Det blir dans, drama, musisering, sang og sosialt samvær i Åsane Kulturhus. Kurset avsluttes med en framvisning av det vi har jobbet med. Tidsrammen er mandag  9. august til fredag 13. august fra 10:00-14:00. Kurset er gratis og har 15 plasser.  

  • Mandag 9. - fredag 13. august kl. 11:00-14:00 
  • Sted: Åsane Kulturhus 
  • Arrangør: Bergen Kulturskole 

 

Scenedrøm
Scenedrøm
Bilde: Øyvind Johannessen

 

Om flere av Bergen kommunes tilbud til barn og unge i sommer

Lenke til flere av Bergen kommunes tilbud for barn og unge i sommer:

Aktivitetstilbud for barn og unge i sommerferien

Aktiv sommer 2021 i Bergen kommune