Gå tilbake til:
Du er her:
pyntet til fest

Barnehagen 30 år

Uken 13-17 september feiret barnehagen 30 år med masse gøye aktiviteter hver dag. På forhånd var barna spurt om hva og hvordan de mente bursdagen skulle feires, og vi hørte på dem.

Stid Van Eijk
undefined

Mandagen var det planleggingsdag ,så da fikk de voksne pyntet barnehagen og gjort hele huset klart til fest.

Vi åpnet bursdagsuken tirsdag 14. med høytidelig åpning av styrer Magnus.

Etter åpningen hadde vi vært så heldig å få besøk av Stig Van Eijk,som hadde et forrykende flott sangshow med oss. Han sang for det meste kjente barnesanger akkompagnert av gitaren sin , men innimellom sangene pratet han litt med barna og fortalte litt historier. Han hadde også med seg en litt rar klovn, som ikke ville  gjøre som Stig sa..

Barna storkoste seg og Stig klarte å holde oppmerksomheten til barna en hel time. KJEMPEGØY!

Etter lunsj ble det tatt frem en nyinnkjøpt såpeboblemaskin , da steg den allerede høye feststemningen noen hakk, sååå masse bobler !

Som om ikke dette var nok fest… med ett hørte vi noen plingelyder og tro det eller ei…ISBILEN kom. LYKKELIGE BARN !

Dette ble en flott avslutning på en fantastisk gøy dag. Styrer Magnus var ekstra grei også , han kjøpte nemlig nok is til at alle barna kunne få hver sin is hver dag i hele uken !

Onsdag hadde vi “kostymefest med sang og dans” og grilling på haugen vår. Stor stas med utkledning og grilling av pølser.

“De beste pølsene er de vi har når barnehagen har bursdag” var det en liten kar som sa.

På ettermiddagen ble det selvfølgelig en liten is til hver også.

Vellykket dag dette også!

Torsdag hadde vi en fin bursdagssamling med alle barna samlet ute. Vi sang og danset litt og etterpå fikk alle sammen smake på bursdagskaken til barnehagen. Den var kjempegod!

Ellers hadde barna ønsket seg aktiviteter som “kaste ball på boks” , “svampekast” , “potetløp” , og “ansiktsmaling” . Det ble satt opp stasjoner , og hele dagen kunne barna gå rundt og prøve seg på de forskjellige aktivitetene.

En kjempekjekk  dag for bursdagsoppkavete barn dette også.

Fredag visste de store barna at det skulle komme en ekstra overraskelse , og de funderte mye på hva det kunne være.

Det var stor stas når det ble plassert et kjempedigert hoppeslott ute på lekeplassen. Barna ble delt i puljer etter alder og avdeling for å unngå trengsel. Alle de yngste fikk bruke hoppeslottet først.

Vi hadde to overraskelser denne dagen. Innlånt var nemlig en sukkerspinnmaskin også og den laget verdens beste sukkerspinn.

Det var mange slitne , men fornøyde barn som ble hentet hjem den siste dagen i bursdagsuken.

Uken var en fest fra begynnelse til slutt. Mange gøye opplevelser , fantastisk vær og sist men ikke minst så hadde vi muligheten til å feire med alle de fantastiske barna i barnehagen vår .

.
Hoppeslott
.
Åpning av uken ved Magnus
.
såpeboblemaskin er gøy
.
grilling på haugen
.
fest i nydelig vær
.
Isbilen <3