Gå tilbake til:
Du er her:

Scenekunstfest BARN - SCUBA 2018

Hver høst arrangeres SCUBA på Barnas kulturhus. Barnas kulturhus ønsker byens småbarnefamilier velkommen til spennende festivaldager – lørdagene 17. og 24. november. Barnehagene i Bergen tilbys festivalpakke i ukedagene 19.–22. november.

Den lille store reisen:
Produsert av Open Window Theatre.
Regi: Alicja Morawska-Rubczak.
Scenografi og kostyme: Barbara Małecka.
Musikk: Jostein Avdem Fretland.

Skuespill og dukkeføring: Dominika Minkacz-Sira.
Lyd- og lysdesign: Jon Eirik Sira.
Produsent: Ingrid Saltvik Faanes og Dominika Minkacz-Sira.

SCUBA:
Sted: Barnas kulturhus – Kalmargaten 6.
Pris: Festivalpakke: Kr 50,- pr. pers. Billetter: Tlf: 53 03 82 30 (hverd. 9-15) eller barnaskulturhus@bergen.kommune.no.
Billettsalget lørdager starter kl 12.30. Bestilte billetter må hentes senest 15 minutter før forestillingen begynner.

www.bergen.kommune.no/barnaskulturhus

Drømmer, nysgjerrighet og reise er tema for årets festival. Gå ikke glipp av den visuelt vakre forestillingen «Den lille store reisen» med Open Window Theatre. På verkstedene inviteres barna med på spennende reiser og til å utforske ukjente verdener.

Last ned festivalfolderen her eller under bildet til høyre.

Program høsten 2018:

For barnehager:
Mandag 19.11.–torsdag 22.11. kl 10–12.30.
For barnefamilier:
Lørdag 17.11. kl 13–16
Lørdag 24.11. kl 13–16
(Forestilling kl 13. Verksteder fra kl 13.45)

Forestilling:
Den lille store reisen:
Den nysgjerrige lille fuglen Kiwi oppfyller drømmen om å fly i en vakker luftballong. Den svever høyere og høyere opp til månen og stjernene – og Kiwi inviterer de små med på ferden.

Den lille store reisen er en interaktiv figurteaterforestilling dedikert til de minste barna. Sammen med den lille fuglen Kiwi, vil både barn og voksne ta fatt på en stor reise i en varmluftsballong for å utforske universet og la drømmen om å kunne fly komme til live.

Barnas liv er full av nye opplevelser; steg for steg utforsker de verden. Forestillingen er inspirert av måten barn tenker på, stiller spørsmål, møter nye ting, mennesker og situasjoner. Deres assosiasjoner overrasker stadig! Den lille kiwien er akkurat som et lite barn; med åpent sinn, full av energi og nysgjerrighet.

Den lille store reisen er et eventyr formidlet i en trygg og rolig stratosfære.

Open Window Theatre – Dominika Minkacz-Sira.
Fra 2 år.

Verksteder:
Sansereisen
Kjenn på vinden som får kroppen til å svaie, lytt til regnet som får deg til å danse og føl varmen fra solen når skyene forsvinner. Sammen med Dominika utforsker vi fantasien, sansene våre og krop-pens bevegelser. Kiwi blir med på reisen.

Utstillingssalen. Dominika Minkacz-Sira. Fra 2 år.

UFO-mysteriet
Et uidentifisert flyvende objekt, en UFO, har landet på jorden. Skal vi tørre å nærme oss, og til og med gå ombord? Får vi UFO’en til å fly? Og hvor vil fartøyet, i så fall, bringe oss? Bli med på en interaktiv reise til det ukjente.

Malersalen. Jon Eirik Sira. Fra 2 år.

Planeten Glow:
Ute i rommet ligger en helt annen verden – en verden av glødende lys i ulike farger og former. På planeten Glow kan du ta på og leke med noen av de lysende objektene. Eller kanskje du bare vil ligge å sveve, mens du ser på alle lysene.

Visningssalen. Uten formidler. Fra 2 år.