Gå tilbake til:
Du er her:

Hatter og tryllestaver

Er det viktig å ha den fineste sjongleringstingen for å sjonglere?

Teater Okolo – Karin Destainville Dammen

er en profesjonell sanger og sangpedagog. Hun er grunnlegger av firmaet ”Slipp stemmen løs” som tilbyr både konserter og sangundervisning. Hennes fascinasjon for fremmede kulturer er fremtredende i hennes virke. Hun har både en forkjærlighet for Edith Piaf og sigøynermusikk og turnért med dette repertuaret i årevis. Opptrådd med bl.a Gypsy Kameralla med Per Karang og Svein Haugen (fra Storm und Drang) og er vokalist i bandet Mizou med kletzmer, balkan og sigøynermusikk på repertuaret.

Darina Cizkova

Teater Okolo under ledelsen av Darina Cizkova har arbeidet med fysisk teater og nysirkus siden 2001 med målsetning om å sette fokus på fysiske teaterformer i Norsk Kulturliv. Darina har turnért i Den kulturelle skolesekken med over 1000 forestillinger spilt i 10 fylker i Norge (Kokkatastrofa, Guds Gjøgler, Kokkeklovnene) Samt spilt forestillinger på Kulturhus og teatre over hele landet. Hun har medvirket i store internasjonale oppsetninger bl.a i Kina, Tanzania og Mosambique. Hennes hovedfokus har vært å underholde barn og unge.

Og i hvilket land finnes den? Er det sjongleringshatter i Frankrike, diabolo i Kina som er best? Går det an å ta med seg snøballer fra Norge å sjonglere med?

To omreisende damer Sango og Sjongline reiser til Frankrike, Kina og Skandinavia på leting etter den beste sjongleringstingen for Sjongline.

Med melodisk sirkus sprell skapes en dialog med publikum. Vil Sango og Sjongline finne svaret på hvor den beste sjongleringstingen er? Finnes svaret i barnas vektløse postkasse av fantasi?

Forestillingen er et energisk møte med musikalske bilder fra alle verdens hjørner blandet med sjonglering.

Teater Okolo – Karin Destainville Dammen og Darina Cizkova

Fra 3 år.

Program høsten 2018:

For barnehager:

Fredag 14.9. kl 10 og 11.30

Mandag 17.9. kl 11.30.

For barnefamilier:

Lørdag 15.9. kl 13–13.45