Gå tilbake til:
Du er her:

Sommerfest og møte for nye foreldre

Det var stor stas å få besøk av Pippi Langstrømpe på sommerfesten.

Torsdag 13 juni kl. 16 -17.30 var det sommerfest i barnehagen. FAU hadde regi på mat og logistikk rundt arrangementet. Barnehagen hadde ansvar for program. Alle barna imponerte foreldre og søsken med framføring av seks sanger. Tekstene var relatert til prosjektet " et stimulerende leke- og læringsmiljø" med tema vann. Foreldre fikk se en bildepresentasjon fra året som har gått, og fikk høre motivasjonssangen vår.

Så kom Pippi Langstrømpe fra Fyllingsdalen teater med to politikonstabler på slep. Alle vet at Pippi er sterk, men så sterk trodde  i alle fall ikke  politikonstablene at hun var. Den modige og sterke Pippi, og de klossete politikonstablene Kling og Klang fikk både barn og voksne til å kose seg på sommerfesten.

Pippi Langstrømpe og politikonstablene
Pippi Langstrømpe og politikonstablene
Bilde: Marta E. Tunes

FAU serverte god mat og dessert, og barna stilte seg opp i den populære fiskedammen. At alle får " fisk" er bra- isen smakte kjempegodt!

Etter festen arrangerte barnehagen møte for nye foreldre, og der møtte 14 av 15 foreldre opp. Vi gleder oss til å bli kjent med de nye barna og foreldre.