Gå tilbake til:
Du er her:

Leif Linde er ny brannsjef i Bergen brannvesen

Mandag 11. desember takket konstituert brannsjef Leif Linde ja til å bli brannsjef for Bergen brannvesen.

- Jeg er stolt av at vi i dag har kunnet ansette Leif Linde som ny brannsjef i Bergen brannvesen. Leif har lang erfaring fra brann- og redningsfeltet, og hans kompetanse vil være svært viktig i videre utvikling av brannvesenet, til glede for hele Bergen brannvesen, bergenserne og brannsamarbeidet i bergensregionen, sier kommunaldirektør Robert Rastad.

Leif Linde har hatt ulike stillinger i brannvesenet gjennom årene. Han var i sin tid med på å etablere dykkertjenesten i Bergen brannvesen, og han har vært alt fra brannkonstabel til leder for operativ avdeling og varabrannsjef.

- Jeg er ydmyk og glad over å bli tilbudt stillingen som brannsjef i Bergen, Osterøy og Samnanger kommuner, sier den nye brannsjefen.

De siste månedene har Leif Linde vært konstituert brannsjef, og tiltrer dermed stillingen med umiddelbar virkning.

- Jeg overtar et meget kompetent korps! Samtidig går vi svært spennende tider i møte, særlig med tanke på det kommende store brannsamarbeidet med hele 17-20 deltakende kommuner. Jeg gleder meg til å være med på å utvikle hele regionens brann- og redningsberedskap, sier brannsjef Leif Linde.