Gå tilbake til:
Du er her:

Vi er på jakt etter nye brannkonstabler

Nå søker Bergen brannvesen nye brannkonstabler. Som brannkonstabel møter du både fysiske og psykiske utfordringer. Før du kan begynne å jobbe hos oss må du gjennomgå noen tester.

Utlysning: 2. desember 2018

Søknadsfrist: 16. desember 2018

Opptaksdag 1: uke 2, 2019

Opptaksdag 2: uke 4, 2019

Intervju: uke 5/6, 2019

De fysiske kravene er veiledende og teller sammen med din søknad og CV. Selv om du klarer testene, er det ikke garantert at du går videre til neste runde.

Din søknad og CV blir vurdert av et ansettelsesutvalg som setter poengsum. Resultatene fra testene gir en ny poengsum som legges sammen med poengene fra søknad og CV.

De kandidatene som har den høyeste totalsummen går videre til neste opptaksrunde. Opptaket avsluttes med et personlig intervju hvor personlig egnethet og holdninger blir tungtveiende.

Nyttige tips:

1. Ikke vent til siste dagen med å søke! Det tar tid å skrive søknad, CV og å dokumentere dine kvalifikasjoner med vedlegg.

2. Du må søke via et system som heter Webcruiter. Du vil bli stilt konkrete spørsmål knyttet til dine kvalifikasjoner, og bli bedt om å dokumentere disse med vedlegg. Gå igjennom papirene dine og gjør vedleggene dine klar på forhånd (1 fil pr. dokument scannet i pdf-format).

3. Dersom du får problemer med å søke eller å laste opp dokumentasjon kan du kontakte brukerstøtten hos Webcruiter.