Gå tilbake til:
Du er her:

Festforestilling i Håkonshallen 22. februar

Velkommen til årets første store festforestilling i anledning Bergen kulturskoles 40 års jubileum torsdag 22. februar kl 19.00! Forestillingen finner sted i ærverdige Håkonshallen, som vi denne kvelden vil fylle med musikk, dans, teater, utstilling fra visuelle kunstfag og en rykende fersk fanfare skrevet for anledningen av Frederick Schelderup.

Det blir ca 170 barn og unge i aksjon på scenen, og de fleste av våre tilbud blir presentert ? Her får du oppleve innslag fra fordypningselevene i klassisk dans, moderne dans og jazzdans, strykeorkesteret stiller med rekrutter, vårt eminente bratsjorkester Viva Viola kommer, det samme gjør gitarkvartetten Bergen 4:ett, Bergen kulturskoles kor og en teaterdialog om søken etter å bety noe. For anledningen er det også laget et innslag med dansere og pianist Kei Solvang og cellist Emma Ohm Ballestad. Kei vant nylig publikumsprisen på Ungdommens Musikkmesterskap og stiller også med et soloinnslag på det formidable flygelet. Det blir utstilling av masker laget av elever på visuelle kunstfag i foajeen, og ensemblet Fife N`Drum spiller i foajeen en halvtime før forestillingen starter.

Dette er den første i rekken av festforestillinger i anledning 40 års jubileet vårt, videre har vi blant annet forestilling i Grieghallen 27.april, følg med!