Gå tilbake til:
Du er her:

Blåseinstrument

Kulturskolen gir undervisning på alle blåseinstrument. Elevene har undervisning en gang i uken, alene eller i små grupper. Alle blåseelever oppfordres til å starte i skolekorps. Kulturskolen har utleie av de fleste blåseinstrument.

Blåseinstrument. Fra 8 år. Undervisning i de aller fleste bydeler.

Obo, fagott og tuba har anbefalt alder fra 10 år. Undervisning i Strømgt 19. 

Instrumentene på blås er inndelt i familier. Treblås; blokkfløyte, tverrfløyte, obo, fagott, klarinett og saksofon. Messing; kornett, trompet, flygelhorn, althorn, valthorn, tenorhorn, trombone, baryton, euphonium og tuba.

Du kan lese mere om grunnopplæringen for de to første undervisningsårene ved å laste ned brosjyrene (fagplan) til høyre.

Rett På Musikken alt-trombone. Anbefalt alder fra 8 år.

Rett På Musikken (morsmålsmetoden) er et lekbasert opplegg på alt-trombone . Undervisning to ganger i uken; individuell undervisning og storgruppe. Tidspunkt settes ved skolestart. 

Samspill: Elever som har spilt en stund, kan søke om egen elevplass i samspill. Elevene søker som gruppe eller enkeltelev. Gruppen må ha et minimum på tre medlemmer.

Listen over skolekorps i Bergen finner du under til høyre. For mere informasjon og kontakt med Norges Musikkorps Forbund, klikk på linken under "videre på internett"Fagsjef: Eli Lutterloh, fagsjef for blåseinstrument