Gå tilbake til:
Du er her:

Strengeinstumenter

Harpe og Akustisk gitar (elgitar og bassgitar, se rytmisk senter) Strykere (se egen side) Dersom ikke annet er nevnt i teksten, har eleven undervisning en gang i uken enten i smågruppe eller alene.

   
Harpe. Fra 8 år. Undervisning i Strømgt 19. Kulturskolen har små harper til utleie.


Gitar. Fra 8 år. I alle bydeler. Undervisning på gitar med nylonstrenger. Besifringsspill og klassisk teknikk. Notebasert opplæring. Elever som ønsker å spille i rockeband bør søke el-gitar. Ingen utleie av instrument.

Gitar for 6-åringer. Basert på Suzukimetoden.(morsmålsmetoden). Undervisning to ganger i uken; individuell undervisning og storgruppe. Storgruppetimen er onsdager . Individuell time på annen ukedag enten i sentrum, Ytrebygda eller Fana. Tidspunkt settes ved skolestart.Skoleåret starter med et 6 ukers foreldrekurs. Ingen utleie av instrument.

Gitarorkester. Gitarelever som ønsker samspill i gitarorkester kan søke dette som egen disiplin. Må ha spilt gitar tidligere.

Samspill: Elever som har spilt en stund, kan søke om egen elevplass i samspill. Man kan søke som gruppe eller som enkeltelev. Gruppen må ha minimum 3 medlemmer.

Søknadsskjema finner du her.

Fagsjef: Kristin Kvam, fagsjef for stryke- og strengeinstrument.