Gå tilbake til:
Du er her:

Bandundervisning og el. gitar individuell undervisning

På Rytmisk senter er hovedmålet at elever skal oppleve mestring gjennom samspill med jevnaldrende. Elever kan velge mellom elektrisk gitar, bass, trommer eller sang. Undervisningen foregår i kulturskolens sentrumslokaler (Lysverkbygget) og i Åsane (Haukås rockeakademi). For mer informasjon om el. gitar individuell undervisning, se nederst på siden.) Alder: fra 8 år

Undervisningen tar utgangspunkt i forskjellige rytmiske stilarter, som for eksempel rock, blues og pop. Elevene får undervisning to og to på valgt hovedinstrument og deltar i band ca én gang hver måned sammen med elever fra de andre instrumentdisiplinene.  Instrumenttimene  og bandtimene varer 40 minutter. Elever settes sammen i forhold til ferdighetsnivå og alder. Mer informasjon om undervisningen finner du i vedlagte undervisningspresentasjon (Klikk på ikon for nedlastbart worddokument på denne siden).

Undervisningsdager:

Sentrum mandag og onsdag

Haukås rockeakademi torsdag


Elever kan velge hvilket instrument de ønsker å begynne på.Kryss av i søknadsskjemaet for :

  • trommesett - band 
  • el-gitar - band 
  • el-bass - band 
  • sang - band

Bruk merknadsfeltet for å informere om du allerede har spilleerfaring på det instrumentet du søker deg inn på og eventuell banderfaring.

OBS! Det er ofte ledige plasser på el.bass og lengre ventelister på trommesett og el.gitar. Skriv i merknadsfelt dersom det er aktuelt å prøve seg på el.bass mens man står på venteliste på annet instrument.

Lærere som underviser ved bandseksjonen:

  • Ruth Nonseid Vokal Sentrum
  • Oddvard Bendiksen El.gitar Sentrum og Haukås rockeakademi
  • Stein Erik Høgseth El. bass Sentrum og Haukås rockeakademi
  • Snorre Bjerck Trommesett Sentrum
  • Nils Are Drønen Trommesett Sentrum og Haukås rockeakademi
  • Olav Veierød vokal sentrum og Haukås rockeakademi


Leie av instrument
Elever som velger el.bass kan leie instrument (ta kontakt med fagsjef for mer informasjon). Elever på el. gitar, trommesett og keyboard må selv kjøpe instrument og ekstrautstyr. 

El. gitar individuell undervisning 

Fra skoleåret 1718 tilbyr kulturskolen også el. gitar som individuell undervisning (ikke samspill). Undervisningen vil foregå i Strømgt. 19, ukentlig og ha en varighet på 20 minutter. Om du ønsker å gå på denne disiplinen velger du el. gitar individuell undervisning på søknadsskjemaet. 

Kontaktperson: Fagsjef Ole Ludvig Krüger 55 56 81 15/ 95069065