Gå tilbake til:
Du er her:

Storgruppe sang

Våren 2017 startet Bergen kulturskole opp storgruppe sang for deg mellom 10 og 13 år. Gruppen er for deg som allerede går på sangundervisning i Bergen kulturskole eller deltar i et av våre andre musikkfag. Er du 14 -22 år og ønsker å være med i et ungt og ekspansivt sangmiljø, er storgruppe sang 14 - 20 år stedet for deg! Gruppen er et blandet ensemble med basser, tenorer, alter og sopraner.

Storgruppe sang -10-13 år er vårt nye tilbud til våre yngste sangere. Elever fra andre musikkfag kan også søke. Her kan du synge flerstemt sammen med andre unge, og arbeide med rytmikk.

Er du elev på et musikkfag i kulturskolen, ønsker å søke dette kortilbudene og er 10-13 år: Gå inn elektronisk søknadsskjema. Velg rett kor på rullegardinen for aktivitet/disiplin. Skriv i merknadsfeltet din motivasjon for å synge i kor og eventuell musikk/ sangerfaring.

Koret øver tirsdager kl 15-16 på i Strømgaten 19 (kulturskolen), rom 207.

Storgruppe sang - 14-20 år, har jevnlig konserter og oppdrag med profesjonelle aktører. Repertoar spesielt hentet fra pop, rock, jazz, film og musikal. 

Tirsdag øvelse fra 19:30 - 20:45 i Strømgaten 19 (kulturskolen), rom 207
Workshop og konserter vil være andre dager, semesterplan gis ut ved start av hvert semester.

Ønsker du å søke dette kortilbudene: Gå inn elektronisk søknadsskjema. Velg rett storgruppe på rullegardinen for aktivitet/disiplin. Skriv i merknadsfeltet din motivasjon for å synge i kor og eventuell musikk/ sangerfaring. Søkere blir kontaktet av lærer/dirigent.
For mer informasjon kontakt:
Ruth Nonseid, dirigent Bergen kulturskole 99044766
E-post: Ruth.Nonseid@bergen.kommune.no