Gå tilbake til:
Du er her:

Musikalfag

Sang - dans - teater, - lyst til å gjøre alt på en gang? For elever fra ni til og med atten år.

Kulturskolelærere innen dans, sang og teater er ansvarlig for undervisningen.Vi følger skoleruten til Bergen kommune med to timer undervisning per uke fram til jul. Vårhalvåret utvides øvingene med en ekstra time  fram mot presentasjonen i mars / april, slik at skoleåret er kortere. Noe ekstraøving og forestillinger i mars / april kommer i tillegg.

Gruppeundervisning
Elevene jobber både i storgruppe og mindre grupper. I mindre grupper kan de være delt utifra alder, erfaring i tillegg til fag eller scener de jobber med. Det er totalt 30 elevplasser.
I kulturskolen vektlegger vi læring og prosess. Vi har fokus på elevenes individuelle utvikling, som del av gruppen.

Fokusfag
I presentasjonsarbeidet kan det bli mulig å velge å ha fokus på ett eller flere av fagene eller være aktiv i alle tre. Vi oppfordrer eleven til dans-, sang-, og teatertrening i tillegg enten i kulturskolen eller hos andre. Generelt kan eleven ikke forvente individuell trening på Musikalfaget, men under presentasjonsarbeidet kan det være aktuelt med ekstra trening for de som har solonumre.

I Fana kulturhus
Fast bruk av scenen i Fana kulturhus, gir elevene gode forutsetninger for utvikling.
Her opptrer elevene fast under Teaterfestivalen om våren. Presentasjonene kan være i form av syngespill, utdrag fra musikaler,  skaping av eget stoff til musikaler eller oppsetting av musikal i undervisningsversjon.

Søknadfrist 1.april. Søk her

Fagsjef: Kristin Geiring