Inn i bildet - på Barnelørdag 28. februar

Velkommen til Barnelørdag siste lørdag i måneden på Ulriken bydelssenter, Landåsveien 31.

  • Forestillingene starter presis kl. 14.00 - møt fram i god tid!
  • Billettpriser: Barn/voksen kr 50. Familie (4 pers.) kr 150.
  • Åpen teaterkafé v/ Landås skoles FAU (i underetg) kl. 13.00-16.00.

Barnelørdager i Nye Scala, Ulriken bydelssenter:

  • Lørdag 28. februar kl. 14.00: Inn i bildet v/ MGM

Inn i Bildet en interaktiv forestilling der billedkunst, dans og teater smelter sammen til en visuell opplevelse. Barna inviteres til en reise sammen med aktørene i en labyrint av bilder og assosiasjoner. Eventyrets form og kjente objekter benyttes som utgangspunkt for å skape egne historier. Et moderne eventyr! 35 min. Passer for barn fra 3 år og oppover.

  • Lørdag 28. mars kl. 14.00: Lykkeliten på jakt etter lykken v/ Teaterkompaniet Grep

Lykkeliten ble født under en lykkelig stjerne. Og lykkelig var hun, helt til en dag hun tittet ut vinduet sitt og fikk se alle de andre barna. De hadde en masse ting som hun ikke hadde. Noen hadde flotte jakker, dyre bukser og nye sykler. Andre hadde store godteposer. Lykkeliten er ikke lykkelig lenger! Hun bestemmer seg for å reise ut i verden og finne ”Den Virkelige Lykken”.40 min.Passer barn 2 år og oppover.

  • Lørdag 25. april kl. 14.00: Ordfabrikken v/ Monika Solheim og Lys levende Adele

En figurforestilling for barn, basert på boken ved samme navn av Agnès De Lestrade. Denne lille kjærlighetshistorien gir rom for refleksjoner rundt verdien av ord: Er ordene viktigst, eller meningen bakdem? Det vakre med denne historien er at det til syvende og sist er evnen til å lytte med hjertet som betyr noe.40 min.Passer barn fra 4 år og oppover.

  • Lørdag 30. mai kl. 14.00: Sov! v/ Krabatene

En varm liten forestilling som alle barn og voksne kan kjenne seg igjen i. Hermine ligger i sengen sin og får ikke sove. Det skal drikkes, tisses, synges nattasanger og undersøkes om det er monstre under sengen. Mamma har en stri jobb med å berolige, synge, og få henne til å sove. Så viser det seg at det faktisk BOR et monster i skapet, som heller ikke får sove ...

Barnelørdag i bydelene på Facebook


  • DEL PÅ:

Aktuelle tema

Illustrasjon tilskudd

Tilskudd

Gjennom hele året er det mulig å søke tilskudd for profesjonelle, amatører og barn og unge. Se hvilke tilskuddsordninger det nå er mulig å søke på.

Finn din fritidsaktivitet!

Se oversikt over om lag 1200 aktivitetstilbud innen kulturområdet.
Finn din fritidsaktivitet!