Tubaluba med Askeladden på Barnelørdag 28. november

Velkommen til Barnelørdag siste lørdag i måneden på Ulriken bydelssenter, Landåsveien 31.

  • Forestillingene starter presis kl. 14.00 - møt fram i god tid!
  • Billettpriser: Barn/voksen kr 50. Familie (4 pers.) kr 150.
  • Teaterkafè i underetasjen før og etter etter forestilling!

Barnelørdager i Nye Scala, Ulriken bydelssenter

  • 28. november kl. 1400: TUBABALUBA MED ASKELADDEN – EN MINIMUSIKAL Bli med Per, Pål og Espen Askeladden på vandringen mot slottet med vakker musikk og spennende opplevelser. Målet er å vinne prinsessens hjerte, men klarer de det? På veien møter de kjente figurer fra andre norske folkeeventyr. Velkommen til en herlig og annerledes "eventyr-minimusikal" med varme, humor, litt spenning og flott musikk. Elisabeth Vannebo: Komponist, Tubaist og arr/orkester. Ramona Sulen: Manusforfatter, Sanger Skuespiller. Tarjei Vatne: Piano/gitar. Jan Holden: Regissør. Marte Synnevåg: Kostymer. Monika Solheim: Scenografi 45 min. Passer barn 2-8 år

Barnelørdag i bydelene på Facebook

Barnelørdager på Ulriken bydelssenter vår 2016

Ulriken bydelssenter, Nye Scala, Landåsveien 31

  • Lørdag 30. januar kl. 14. Den kjempestore krokodillen v/ Krabatene

Den Kjempestore Krokodillen er et grådig, grufullt og gru skrekkelig beist som elsker å jafse i seg saftige og jomsegode små barn. Nå er han på vei til landsbyen for å finne seg små barn til frokost, men det er ikke lett! Derfor må krokodillen være like smart som den er stor, og kamuflere seg som best den kan. Den kjempestore krokodillen er en fysisk og musikalsk fortellerforestilling som er spennende å høre på og som også kanskje kan pirre leselysten hos barna.

Basert på en fortelling av Roald Dahl.45 minutter. Passer barn fra 4 år.

  • Lørdag 27. februar kl. 14: Ulven og de sju geitekillingene v/Alveslottet dukketeater

En akkurat passe skummel forestilling der geitemor og geitekillingene må overliste den farlige ulven. Heldigvis er ikke ulven så veldig smart, så det ender godt til slutt. Det spennende eventyret fra Grimm blir formidlet ved hjelp av teaterdukker, fortelling og musikk. Forestillingen egner seg både for små og store, og passer fint som familieforestilling.

30 minutter. Passer barn 2-8 år.

  • Lørdag 30. april kl. 14: Den gåtefulle veien til det hemmelige stedet v/Teaterkompaniet Grep

Nede på skogsbunnen bor Marihøna Nille og vennene. I hele vinter har de ligget og sovet i de små vinterhusene sine, men nå er det vår og sammen med bestevenninnen sin, sommerfuglen Nalle, legger Nille ut på en reise til Det Hemmelige Stedet, der de kan bade i en fin pytt.

Når Nille på veien mister Nalle av syne, blir reisen farlig, men spennende, for hun ikke vet om hun er på riktig vei. Plutselig dukker Roald Øyenstikker opp med sine gåter (nøtter). Løser hun dem, kan hun kanskje finne veien til Det Hemmelige Stedet.

40 minutter. Passer barn fra 5 år.

  • Lørdag 28. mai kl. 14: Vilde Virus og den Hemmelige Invasjonen av Laryngoland v/Henriette C. Ertsås

I denne forestillingen følger vi Vilde Virus når hun lurer Elena Syntena trill rundt. Vilde har nettopp kommet til verden gjennom et fryktelig nys, og er helt alene. Hun ønsker seg viruskamerater.

Ribosommeltrommelen til Elena kan brukes til å lage nye virus. Det er bare Elena som vet hvordan den fungerer, men kanskje Vilde kan lure Elena til å gjøre jobben for seg? Med hjelp fra publikum er det stor fare for at Vilde lykkes. Virusene lurer celler over hele Laryngoland, og resultatet blir fullstendig kaos.

45 minutter. Passer barn 4-11 år.


  • DEL PÅ:

Aktuelle tema

Illustrasjon tilskudd

Tilskudd

Gjennom hele året er det mulig å søke tilskudd for profesjonelle, amatører og barn og unge. Se hvilke tilskuddsordninger det nå er mulig å søke på.

Finn din fritidsaktivitet!

Se oversikt over om lag 1200 aktivitetstilbud innen kulturområdet.
Finn din fritidsaktivitet!