Gå tilbake til:
Du er her:
Det lurer jeg på...
Kan vi bare male på papir??
Bilde: Høgåsen

12. mars er det Barnehagedagen 2019

Under slagordet: «Jeg lurer på ...» vil Barnehagedagen 2019 vies til å synliggjøre hvordan barnehagene jobber med å ta vare på og stimulere barns nysgjerrighet.

12. mars arrangeres Barnehagedagen 2019. Dagen markeres over hele landet for å synliggjøre kvaliteten i norske barnehager. Under slagordet: «Jeg lurer på ...» vil Barnehagedagen 2019 vies til å synliggjøre hvordan barnehagene jobber med å ta vare på og stimulere barns nysgjerrighet.

Bogane barnehage vil vise dette gjennom en utstilling på uteområdet vårt. Gjennom bilder, tegninger og tekst ønsker vi å vise noe av barnas undring til meg selv, mine omgivelser, matematiske former, naturen… ja det meste egentlig.

Utstillingen er klar fra kl 15.00 på tirsdag 12. mars. Da håper vi foreldre og foresatte har anledning til å bruke litt tid og se på utstillingen sammen med barna når dere kommer for å hente. Og selvsagt også velkommen til besteforeldre og andre som også har lyst å se.

Største delen av utstillingen vil henge ute ut uken for dere som ikke får den med dere den 12. mars. Geitstølen sitt bidrag blir tatt inn tirsdag ettermiddag og hengt opp inne i hallen fra 13. mars.

Velkommen til oss på Barnehagedagen!