Gå tilbake til:
Du er her:

Markerte ny aktivitetspark i Fyllingsdalen

På Verdens aktivitetsdag 10. mai inviterte Bergen kommune og Kreftforeningen til en treningsøkt og markering av ny flott aktivitetspark ved Ortuvannet i Fyllingsdalen.

Avdelingsleder i Bymiljøetaten, Rune Hesjedal, takket Kreftforeningen for midler til den nye treningsparken, som allerede er til stor glede for beboerne rundt Ortuvannet:

-Det var veldig kjekt å se så mange blide voksne og barn, som forteller at apparatene er mye i bruk hver eneste dag. Vi ønsker å bevare disse grøntområdene rundt omkring, nettopp for at dere skal ha slike parkområder å bevege dere i, sa Hesjedal.

Vil arangere faste treninger

Bergen Gategym var også med under markeringen, sammen med Kreftforeningens aktivitetsambassadører. Dermed ble det også en liten treningsøkt og en gjennomgang av hvordan hvert enkelt apparat kan brukes. Gategym vil gjerne starte opp med fast trening i Fyllingsdalen fra høsten, med prøveoppstart allerede i juni.

Fysisk aktivitet gir store gevinster

Distriktssjef i Kreftforeningen, Geir Vangsnes, fortalte at de er opptatt av at det blir lagt til rette for fysisk aktivitet siden gevinstene ved å være fysisk aktiv er så store.

– Vi er veldig glad for hva vi, i samarbeid med Bergen kommune, har fått til her. Langs denne flotte turstien rundt Ortuvannet har vi fått montert disse apparater som har som mål å gjøre det morsommere og enklere for de som bor og går på tur her i området, å være mer fysisk aktive., sa Vangsnes.