Gå tilbake til:
Du er her:

Deler av Torgallmenningen stenges av til helgen

Montering av nye søyler på Torgallmenningen starter til helgen. På søndag stenges større deler av området av som følge av arbeidet.

Arbeidet med utskifting av Bård Breiviks gamle granittsøyler pågår. Granittsøylene som har stått frem til i dag er alle tatt ned, og det forberedes nå fundamenter for oppsetting av nye stålsøyler.

Arbeidet utenfor Galleriet starter lørdag 26. oktober

Bård Breivik AS ved Størksen Rustfri Industri AS er tildelt oppgaven med å sette opp de nye søylene. Arbeidet vil starte foran fasaden til Galleriet, førstkommende lørdag 26. oktober. Da starter arbeidet med å sveise sammen nye vannrenner som skal plasseres oppå søylene. Arbeidet utføres slik at tilgang til butikkene fra gateplan blir som i dag med gjerder satt opp på begge sider av inngangene.

Deler av Torgallmenningen blir avstengt på søndag

Monteringsarbeidet søndag medfører at større deler av Torgallmenningen blir avstengt langs fasaden, og utenfor granittbenkene på Torgallmenningen når søyler og vannrenne skal heises på plass. Både arbeidet med sveising av vannrenne og oppsett av nye søyler vil medføre en del støy og motordur, men forhåpentligvis mindre enn ved demontering av de gamle søylene.

Spørsmål om arbeidet kan rettes til Byggeleder ved Ivan Todorovic. E-post: it@artec.no , telefon: 480 94 384