Gå tilbake til:
Du er her:

Siste nytt

Har mottatt rapport etter intern gjennomgang av avviket i Vigilo

En intern gjennomgang av innføringen av kommunikasjonsløsningen i Vigilo er nå overlevert kommunaldirektør for Byrådsavdeling for barnehage, skole og idrett, Trine Samuelsberg.

(02.12.2019)

Premieskap med Alexander Dale Oens medaljer og pokaler ble avduket

Torsdag hedret idrettsbyråd Linn Kristin Engø den avdøde svømmehelten Alexander Dale Oen. Nå får publikum se hans største medaljer og pokaler i Ado Arena.

(29.11.2019)

Elevene kan nå ta med seg Chromebookene hjem

Kommunen opphever den midlertidige beslutningen, om at modellen Acer Spin11 R751t må være igjen på skolen. Elevene kan nå ta med seg Chromebookene hjem.

(08.11.2019)

Vil at Chromebook legges igjen på skolen

Med bakgrunn i hendelsen der en Chromebook tok fyr i Sandnes, er det besluttet at alle elever som benytter Chromebook av merket Acer, skal legge enheten igjen på skolen inntil videre.

(04.11.2019)

Kommunikasjonsløsningen i Vigilo er deaktivert

Kommunikasjonsløsningen i Vigilo er deaktivert. Det betyr at informasjon mellom hjem og skole nå må gå via andre kanaler. Vigilo brukes fremdeles som barnehagenes og skolenes oppvekstadministrative system.

(30.10.2019)

Kartlegger Vigilo-saken

Kommunaldirektør Trine Samuelsberg har i dag bedt om en intern gjennomgang av hvordan personvernet er ivaretatt i forbindelse med innføring av kommunikasjonsmodulen i det oppvekstadministrative systemet Vigilo.

(25.10.2019)

Får tilskudd til forskningsprosjekt i barnehage

Bergen kommune i har samarbeid med BARNkunne ved Høgskolen på Vestlandet, fått tilskudd fra Regionalt forskningsfond til forskningsprosjektet "Barnehagelærer som medforsker".

(25.10.2019)

Stenger meldingstjenesten i Vigilo inntil videre

En feil hos Vigilo førte i dag til at en melding fra en foresatt til kontaktlærer gikk ut til hele foreldregruppen. Vigilo melder at årsaken skyldes feil under oppdatering av programvare.

(21.10.2019)

Har signert avtale om gatelag for kvinner

IL Sandviken og Bergen kommune har signert en avtale om å starte opp et gatelag spesielt rettet mot kvinner.

(11.10.2019)

Melder avvik til Datatilsynet

Bergen kommune har meldt et avvik til Datatilsynet som innebærer at noen foreldre uten registrert foreldreansvar har fått en e-post om skoletilhørighet med lenke til pålogging, som de ikke skulle fått.

(09.10.2019)

Åpnet Zinken Hopp idrettshall

Zinken Hopp idrettshall står ferdig, og torsdag ble åpningen feiret med full aktivitet i hallen.

(06.09.2019)

Arbeidet med ny skolebruksplan er i gang

Arbeidet med å utarbeide ny skolebruksplan er i gang. Torsdag delte representanter for elever, foreldre og ansatte erfaringer med fleksible skolebygg.

(05.09.2019)

Markerte nytt bygg og uteområde på Alvøen skole

Fredag feiret byråd for barnehage, skole og idrett, Linn Kristin Engø nybygg og nytt uteområde sammen med elever og ansatte på Alvøen skole.

(30.08.2019)

Åpnet miljøvennlig kunstgressbane ved Haukeland skole

Torsdag åpnet byråd for barnehage, skole og idrett, Linn Kristin Engø, en helt ny type kunstgressbane.

(29.08.2019)

Norheim barnehage endrer navn

Norheim barnehage bytter navn til Olsvikparken barnehage. – Årsaken er at vi ønsker at navnet vårt skal være mer knyttet til lokalområdet, sier styrer Anne Kari Zachariassen.

(03.07.2019)