Gå tilbake til:
Du er her:
Lek med maten i høst!

Siste frist til å melde seg på Smakverkstedet

4. klassinger ved sju barneskoler får i høst tilbud om å være med å leke med maten sammen med Smakverkstedet etter skoletid. Det er gratis å melde seg på.

Kommunen har bidratt til at Smaksverkstedet tilbys på syv forskjellige barneskoler: Kjøkkelvik, Kronstad, Loddefjord, Lyshovden, Olsvik, Sælen og Ytre Arna. Kursene foregår en fast dag etter skoletid, og strekker seg over seks uker i høst.

Det er helt gratis å delta, og alle 4.-klassinger er velkommen. Men påmeldingsfristen er 28. august – så hvis du eller noen du kjenner går i 4. klasse på en av skolene over, er det bare å melde seg på med en gang!

Les mer og meld deg på!

I høst skal vi leke med maten sammen med 4.-klassinger fra hele Bergen! Smaksverkstedet er et ukentlig etterskoletidsprogram hvor vi bruker spennende råvarer for å smake oss frem til gode, næringsrike og bærekraftige retter. På menyen står blant annet matpakkeverksted, smoothiebowl og epleforskning.

Målet er å inspirere barn og unge til et sunt og bærekraftig kosthold og gode matvaner, og å spre matkompetanse og matglede. De som har vært med på Smaksverkstedet før, sier blant annet at de tør å smake på litt flere matvarer, og blir litt tryggere på å lage mat på egenhånd – dessuten forteller de at de trives skikkelig godt!