Gå tilbake til:
Du er her:

Kreftmestringskurs for pasienter og pårørende

Har du, eller noen du står nær, hatt eller har kreftsykdom? Bergen kommune tilbyr gratis kurs i hvordan du kan mestre hverdagen med kreftdiagnose.

Gjennom kurset "Livslyst" får deltakerne kunnskap, verktøy og metoder som kan brukes for hjelp til å håndtere hverdagen knyttet til kreftsykdom. En får mulighet til å dele erfaringer med andre som kan være i lignende situasjon i livet.

Hva du kan lære på kurset
Kurset bygger på kognitiv teori. Det vektlegger og gir verktøy til hvordan tanker og følelser henger sammen. Gjennom kurset "Livslyst – når det røyner på" får du mulighet til å lære mer om hvordan dere kan takle stress og få tak i din egen livslyst.

Kurset er utarbeidet av Kreftforeningen og er gratis for deltakerne. Det arrangeres som et samarbeid mellom Lærings- og Mestringssenteret i Helse Bergen, brukerrepresentant i kreftforeningen og kreftkoordinator i Bergen kommune.

Påmelding

Datoer i høst: 2., 9., 16. og 23. oktober.

Tid og sted: Klokken 1630-1930 i Frisklivssentralen i Strandgaten 7 (6. etasje). Det er heis og lett adkomst.

Påmeldingsfrist: 25. september (begrenset antall plasser).

Påmelding: send e-post til kreftkoordinator@bergen.kommune.no, merk påmelding med "Livslystkurs - Bergen”. Husk å oppgi navn og telefonnummer.

Har du spørsmål, ta kontakt med kreftkoordinator Ester Marie Weløy: 55 56 53 89 / 40 80 38 83

Lurer du på noe om kreft og kreftbehandling? Se samlet informasjon på sidene til kreftkoordinator