Gå tilbake til:
Du er her:

Nina Mevold slutter som kommunaldirektør for helse og omsorg

Etter fem år i Bergen kommune går Nina Mevold nå over til stillingen som administrerende direktør for Sørlandet sykehus.

- Jeg har hatt fantastiske år i Bergen kommune. Byrådsavdeling for helse og omsorg er en svært spennende arbeidsplass med dyktige medarbeidere. Jobben som kommunaldirektør har vært både utfordrende og engasjerende, akkurat slik jeg mener at en jobb bør være. Kompleksiteten i de kommunale helse- og omsorgstjenestene er undervurderte i samfunnet. Jeg har vært mye rundt i organisasjonen, og jeg har alltid blitt imponert over våre medarbeidere. Det er mye godt engasjement for brukerne våre i tjenestene, sier Nina Mevold.

- Nina er en svært lojal og endringsdyktig kollega, og en varm leder. Uten Ninas gjennomføringskraft og gode ledelse av administrasjon og fag, hadde vi ikke klart å realisere så mye av den politiske plattformen til byrådet, i tillegg til å følge opp løftet vårt om trygg økonomistyring. Jeg er utrolig takknemlig for jobben hun har gjort for byen de siste fem årene, sier byråd for helse og omsorg, Rebekka Ljosland.

Mevold slutter i Bergen kommune i løpet av høsten 2018. Hennes nye arbeidsplass Sørlandet sykehus består av sykehusene i Kristiansand, Arendal og Flekkefjord.