Gå tilbake til:
Du er her:

Har ansatt ny kommunaldirektør for Helse og omsorg

Byrådet har ansatt Kjell Wolff (57) som ny kommunaldirektør på Byrådsavdeling for helse og omsorg.

- Kjell er en svært dyktig leder med lang erfaring fra ulike kommunale lederstillinger. Han har mye å tilføre byrådsavdeling for helse og omsorg og jeg gleder meg til å jobbe tett med ham i tiden som kommer, sier byråd for helse og omsorg, Rebekka Ljosland.

Kjell Andreas Wolff kommer fra stillingen som seksjonssjef i byrådsavdeling for helse og omsorg. Han har lang og bred erfaring fra helse- og omsorgsfeltet, både i og utenfor Bergen kommune. Wolff har en master i rettsvitenskap, er utdannet sykepleier og har lederutdanning for helsesektoren.

- Jeg ser frem til å samarbeide med mange dyktige fagfolk i byrådsavdelingen og hos våre samarbeidspartnere. Tjenestene som byrådsavdelingen leverer er veldig viktige for livskvaliteten til mange innbyggere, og jeg gleder meg til å bidra med å utvikle tjenestene sammen med den politiske ledelsen, tillitsvalgte og brukerorganisasjoner, sier Wolff.

- De siste årene er det igangsatt mange viktige satsinger som skal videreutvikles. Mye er i startfasen, og det er nå viktig å sikre at satsingene gir innbyggerne gode tjenester og at vi gir hjelp på rett måte. Forebygging er viktig, og vi må bidra til at innbyggerne i størst mulig grad kan få hjelp til å mestre egen hverdag, sier han.

Les byrådssaken