Gå tilbake til:
Du er her:

Ny etatsdirektør for barn og familier

Alette Hilton Knudsen blir ny etatsdirektør for Etat for barn og familie.

Hilton Knudsen kommer fra stillingen som leder for Smart omsorg som er Bergen kommunes program for å modernisere og utvikle helse- og omsorgstjenestene. Hun har tidligere vært leder for Avlastningstjenester for utviklingshemmede.

Etat i utvikling

Etat for barn og familie har blant annet ansvar for kommunens barnevernstjenester, helsestasjoner og Barne- og familiehjelpen som nylig åpnet.

- Vi får nå en etatsdirektør som har lang erfaring med å jobbe med barn og unge, og hun har solid kompetanse på å jobbe systematisk med nytenking og utvikling av tjenestene. Dette er viktig erfaring å ta med seg i arbeidet med å lede alt det spennende utviklingsarbeidet som pågår i tjenestene for barn og familier. Fremover blir det særlig viktig at vi klarer å forebygge mer, sier kommunaldirektør for Byrådsavdeling for helse og omsorg, Kjell Wolff.

Gleder seg

Hilton Knudsen begynner i den nye stillingen på nyåret.

- Jeg takker for tilliten og gleder meg til å starte som etatsdirektør for Etat for barn og familie. Dette er et område som står midt hjerte nært, så jeg kjenner meg privilegert som har fått denne muligheten, sier hun.

Forebyggende tjenester for barn og unge er et viktig satsingsområde for Bergen kommune.

- Jeg vet at i denne tjenesten er det mange erfarne og dyktige medarbeidere som brenner for å gi et godt tilbud for byens barn og deres omsorgspersoner. I begynnelsen vil jeg bruke tid på å bli kjent, lytte og lære av mine medarbeidere – slik at vi sammen kan møte utfordringene, sier Hilton Knudsen.