Gå tilbake til:
Du er her:

Bytter SIM-kort i trygghetsalarmer

Montører vil i løpet av februar og mars komme hjem til cirka 3.000 brukere og skifte SIM-kort på trygghetsalarmer.

Selskapet TDC som er Bergen kommune sin leverandør av telefonitjenester, har blitt kjøpt opp av Telia og avslutter dermed sitt samarbeid med Telenor. Dette medfører at SIM-kort må byttes i Bergen kommunes trygghetsalarmer, heiser og en stor mengde andre mobile enheter innen 31. mars 2019. Dette arbeidet berører 3.000 brukere som har fått tildelt en digital trygghetsalarm som benytter SIM-kort.

Alle får brev

Kommunen vil samarbeide tett med vår leverandør slik at dette arbeidet kan gjennomføres på en trygg måte. Kommunen vil sende ut et brev til alle med digital trygghetsalarm i perioden 11-16.februar. TDC/Telia har engasjert Relacom i Bergen til selve monteringsarbeidet, og montørene vil presentere seg med ID-kort.

Lurer du på noe?

Alle brukere vil bli kontaktet for nærmere avtale om montering. For brukere som har behov for bistand av hjemmesykepleien i forbindelse med besøk av montør, vil dette bli organisert av kommunen.

Brukere og pårørende som har behov for ytterligere informasjon, kan ringe hjemmesykepleien på telefon 408 18 700 på dagtid.