Gå tilbake til:
Du er her:

Ny seksjonsleder for omsorgstjenester

Helen Koldal (50) blir ny leder for Seksjon for kvalitet, mestring, voksne og eldre i Byrådsavdeling for helse og omsorg.

Koldal kommer fra stillingen som kommunalsjef for helse og omsorg i Årdal kommune.

- Vi er veldig glade for å få en erfaren leder som er veldig motivert for å jobbe videre med å utvikle helse- og omsorgstjenestene i Bergen. Hun får en svært viktig jobb med å gjøre Bergen klar for å møte utviklingen med en økende andel eldre. Vi ønsker å legge til rette for god livskvalitet for innbyggerne slik at flere skal kunne bo hjemme og mestre egen hverdag, sier kommunaldirektør Kjell Wolff.

Bred erfaring

Hun har erfaring som institusjonsleder og leder av hjemmetjenestene. Fra 2012 til 2017 var hun ansatt som rådgiver i Helse Bergens FOU -avdeling. Fra 2017 har hun vært ansatt i Årdal kommune, og hun er i dag kommunalsjef for helse og omsorg.

Koldal er utdannet sykepleier fra 1991 og har flere tilleggsutdannelser. Hun avslutter sin master i helseledelse om kort tid.

Begynner i april

Koldal skal etter planen starte som seksjonssjef i april. Hun overtar etter Kjell Wolff som har blitt kommunaldirektør for Byrådsavdeling for helse og omsorg. Medisinsk fagsjef Trond Egil Hansen fungerer i stillingen som seksjonssjef frem til Koldal tiltrer