Gå tilbake til:
Du er her:

Inviterer til digital nysatsing under Festspillene

Under mønstringen "Bergen Nå" inviterer Bergen kommune og Festspillene til en rekke aktiviteter med digitalisering som tema. Se programmet.

Bergen er en by i endring, og flere digitale tjenester og løsninger er allerede en del av bergensernes hverdag. Under festivaldagene 23. mai - 6. juni inviterer Bergen kommune og Festspillene til en rekke publikumsrettede aktiviteter med digitalisering som tema.

Se programmet

Vi byr på over 30 arrangementer, blant annet hackathon på Festplassen, streaming av festspillkonserter til skoler og sykehjem, VR-lounge i Grieghallen, digital byvandring rundt Lille Lungegårdsvann, spillfestival på Ricks og familiearrangementer på biblioteket. Sammen med flere av byens kunst- og kulturaktører skal vi vise en by i endring, og du er invitert.

Se hele programmet på bergenna.no

Kunst og kultur til flere

- Bergen Nå vil vise i praksis hvordan kunst- og kulturfeltet tar en aktiv rolle i digitaliseringssamfunnet, med ett tydelig mål, å la selve kunsten nå ut til flere. Bergen kommune har som mål i den nye kunstplanen for 2018-2027 å bidra til at kunsten blir enda mer synlig og spredt til et større publikum, både nasjonalt og internasjonalt. Bergen Nå skal sette et tydelig startskudd for satsingen på digital formidling av kunst og kultur, sier byråd Julie Andersland.

Følg Bergen Nå på Facebook