Gå tilbake til:
Du er her:

Dette kan du oppleve under Bergen Nå i helgen

Test den nye Bergen Gå-appen, opplev strømming av konserter i Nygårdsparken og kjenn på festivalstemningen i Vaskerelven 8.

Gjennom bruk av digitale verktøy ønsker Bergen kommune å nå ut til enda flere med alt det Bergen har å by på. For andre år på rad arrangerer vi derfor mønstringen Bergen Nå i festspillperioden. Årets mønstring har byutvikling som hovedtema. Dette er noe av det du kan få med deg:

Utforsk byen med Bergen Gå-appen

Bergen Gå kan lastes ned i App Store og Google Play. Appen gir deg mulighet til å (gjen)oppdage sentrum og alle kulturskattene som finnes her. Samtidig samler du virtuelle brostein som du kan handle med.

Med sine kuriosa og funfacts koplet til muligheten for å kjøpe reelle varer og opplevelser, er målet å få hele byen ut i gatene, lære mer om byen vår og ta flere sentrumsaktiviteter i bruk, ikke minst alle kunst- og kulturopplevelsene byen vår byr på. Bli med på digital sentrums-safari!

Del Bergen Nå

Søndag 26. mai kl. 12-16
Denne dagen blir det familievennlige konkurranser, leker og underholdning knyttet til bruk av fremtidens kjøretøy ved Smålungeren og parken utenfor KODE 2.

Vi demonstrerer selvkjørende buss, låner ut el-sparkesykler og bysykler og viser hvordan vi kan ta beina fatt på en morsom måte. Bli med i konkurransene og vinn el-sparkesykkel, gavekort og andre flotte premier.
Se programmet

Strømming av konserter

Fredag 31. mai kl. 16 - søndag 2. juni
Bergen Nå inviterer til 48 timers sammenhengende strømming til kafepaviljongen i Nygårdsparken. Det blir konserter fra Harmonien, Festspillene, Bergen Nationale Opera og Borealis. Ikke minst strømmer vi direkte fra Nattjazz, BIT20 Ensemble og Carte Blanche.

Dropp innom i Vaskerelven

Bergen Nå har i år sitt utstillingsvindu i Vaskerelven 8. Her blir det minikonserter, utlån av el-sparkesykler, samt billettsalg- og info fra Nattjazz, Bergenfest og Festspillene. Vi åpner en liten bar og tar imot publikum til Lyttelos, Amalie Holt Kleive, strømming av Gåsehud med mer. Velkommen, vi har åpne dører i hele festspillperioden!

Se arrangementsoversikt på nettsiden til Bergen Nå