Gå tilbake til:
Du er her:

Hvordan er det å være student i Bergen?

Byrådet vil synliggjøre kunnskapsbyen Bergen som en attraktiv og aktiv studieby. I en ny studentmelding vil vi se på hva som er bra og hva som kan bli bedre for studentene.

Ønsker du å gi innspill? Kontakt rådgiver Ingerd Lene Nyheim eller koordinator Linda Nordgreen

Byrådet skal i løpet av våren utarbeide en studentmelding om det å være student i Bergen. Formålet med meldingen er å synliggjøre kunnskapsbyen Bergen som en attraktiv og aktiv studieby.

Innspillseminar

15. mars inviterer kommunen til innspillseminar med studenter, utdanningsinstitusjoner, studentorganisasjoner og andre offentlige instanser.

- Studentenes hverdag er viktig for byrådet og vi ønsker å gjøre Bergen til et enda bedre studiested, sier byråd Erlend Horn (V).

- Bergen er en by med ca. 29.000 studenter, og vi ønsker at flere skal velge Bergen når de skal studere. Bergen skal være en god by å være student i og som ferdig utdannet skal studentene være attraktive for arbeids- og næringslivet i regionen, sier byråd Horn (V).

Studentmeldingen utarbeides av Byrådsavdeling for sosial, bolig og inkludering. I utarbeidelse av meldingen er vi opptatt av å ha en åpen dialog med studentorganisasjoner og studentdemokratiet.