Gå tilbake til:
Du er her:

Skolestart 16.august 2021

Eidsvåg skole starter opp igjen mandag 16.august, og vi gleder oss til å ønske elevene velkommen til skolen!

I denne artikkelen vi du finne generell informajon til alle, og som vedlegg mer informasjon til våre nye skoletartere og deres foresatte.

Grunnet den usikre smittesituasjonen, kan endringer skje raskt. Du vil i så fall bli varslet på SMS. Vi ber derfor om at dem som har skiftet mobilnummer med mer i løpet av sommeren å oppdatere dette på Norge.no, og samtidig varsle oss om dette.

Oppstart:

2., 3. og 4. trinn møter klokken 08.30.
1., 5., 6. og 7. trinn møter klokken 11.30.

I skrivende stund er vi ved skolestart på grønt smittevernnivå.

For elevene er det ikke lenger behov for inndeling i kohorter, og vi er til bake på tradisjonell organisering av skole og SFO. Det er likevel vikitg å huske på at vi fremdeles er i en pandemi, så ingen syke barn skal møte på skolen, og regler om god håndhygiene skal ivaretas.

For de voksne i og rundt skolen er det reglene fra FHI som gjelder. Det vil si at foresatte kan følge inn i garderober og besøke skolen, men alle må følge må følge 1 meters regelen både ovenfor  ansatte, andre voksne og andre barn. Bruk gjerne munnbind ved trengsel, og allerhels unngå å komme inn på skolen om du kan.

Fra 16.august innfører regjeringen nasjonal regel om at barn og unde under 18 år er unntatt smittekarantene, med unntak av husstandsmedlemmer eller tilsvarende nærkontakter til den smittede personen. For øvrige gjelder felles retningslinjer vor Bergen kommune.

Mer informasjon finner du her: Bergen kommune - SFO og barnehager åpner på grønt nivå

Velkommen til nytt skoleår til alle!