Gå tilbake til:
Du er her:

Siste nytt

Endelig Barnelørdag igjen!

Velkommen til sesongstart for Barnelørdag 20. januar. Vi starter lengst sør i Ytrebygda og lengst nord i Åsane, og gleder oss til å treffe mange glade barn og voksne til reggaeverksted og fløyte-teater.

23. januar kl 18.00, Ungdomshuset Attenåtti

Se de unges kunstutstilling

Du er velkommen til vernissage for gruppeutstillingen utTRYKK i Ungdomshuset Attenåtti.

Kulturdagar i Arna 20.-29. april 2018

Kulturdagar i Arna er et like sikkert vårtegn som snøsmelting, blåveis, fuglesang og buekorpsene i Bergen. Nå er det tid for påmelding, og fristen er 11. februar.

Barnas Kulturhus

Lørdager gjennom hele våren byr Barnas Kulturhus barnefamilier på flotte forestillinger og spennende kunstverksteder, i tillegg til hele tre festivaler. For også for barna er Bergen festivalby nummer 1!

Kurs og aktiviteter for barn og unge våren 2018

Vi har tilbud i alle bydeler for barn og unge som ønsker å lære noe nytt, eller bare vil ha et sted å henge med venner.

Meld deg på UKM-festivalen

10. mars arrangeres UKM Bergen på Fana kulturhus. Er du mellom 13 og 20 år kan du være med, som deltaker eller arrangør. Meld deg på på ukm.no/bergen innen 18. februar.

- Nervøsiteten forsvant da jeg kom på scenen

Det Akademiske Kvarter tidlig i høst: En ukjent 17-åring fra Minde seg klar til å opptre på festival for aller første gang. Nå er Halie booket til Bergenfest, Slottsfjellfestivalen og Bylarm.

Ny utgivelse av Kraftverk tilgjengelig

9. november lanserte Kunst, kultur og psykisk helse (KKPH) en rykende fersk utgave av Tidsskriftet Kraftverk nr. 56 og Billedkatalogen Kraftverk NO7. Utgaven er et temanummer om Tilhørighet.

Juleballetten Nøtteknekkeren i ny drakt

En forestilling med byens ypperste unge kunstnere innen musikk og dans vises i Grieghallen 18.-20. desember.

Vinnere av kulturpriser i bydelene er kåret

Hvert år deles det ut kultur- og ungdomspriser blant ildsjeler og kulturaktører i alle bydeler og kulturdistrikter. Her er oversikt over årets vinnere.

Velkommen til Flaktveit juniorklubb!

Flaktveit juniorklubb er en åpen møteplass på Flaktveit skole. Hver tirsdag og torsdag kan elever på 5.-7. trinn komme og delta i ulike aktiviteter, eller bare "henge" med andre.

Har du en Scenedrøm?

Scenedrøm er et prosjekt i regi av Enhet for kulturformidling og deltakelse som tar sikte på å skape en inkluderende forestilling med musikk, dans, teater og sang. På scenen skal vi få oppleve utøvere både med - og uten utviklingshemminger.

Elvetun kulturverksted

Kulturverksted for mennesker med utviklingshemming med fokus på å gjøre ulike kunst- og kulturuttrykk og sosialt samvær.