Gå tilbake til:
Du er her:

Programmet for Kulturfest Åsane 2019 er klart

25. oktober til 3. november viser kulturlivet i Åsane seg fram. Bli med å feire Åsane!

  • Kulturfest Åsane er et årlig samarbeidsprosjekt mellom Arna og Åsane kulturkontor, Åsane Kulturråd og det øvrige kultur- og organisasjonslivet i Åsane. Hovedsponsor er Åsane senter.
  • Arna og Åsane kulturkontor er en samarbeidspart, nettverksbygger og tilrettelegger overfor det frivillige kulturlivet, og skal bidra til et rikt og variert kulturtilbud for befolkningen i Bergen. Vi jobber for å bygge ned terskler for deltakelse og heve ambisjonene for kulturlivet. Ta kontakt med oss for råd og veiledning eller spørsmål om kulturlokaler. Du når oss på telefon 55 56 71 15 eller epost: Arna og Åsane.Kulturkontor

I løpet av ti dager kan du oppleve store forestillinger, diskutere viktige tema og lære deg nytt om et mangfoldig utvalg av tema. I tillegg blir det hele åtte utstillinger, en forsmak på 950-årsjubileet til Bergen, basar, konserter i (nesten) alle musikksjangre, klesbyttedag, teater, dans, den tradisjonelle Åsane-quizen, eller forfatterbesøk.

Dersom du vil delta som aktør kan du danse, feste, spille på jamsession, diskutere, synge med, spille sjakk, drive med håndarbeid, lage trommer, kle deg ut, kjøpe et lodd, bli krenket av Nornarevyen, ri på hest, eller bare kikke på og oppleve alt det spennende som finnes i bydelen.

Ta deg tid til å lese programmet og finn noe for din smak. Du finner programmet til nedlasting under vedlegg. Bor du i Åsane får du også programmet i posten i uke 39. Du kan også følge Kulturfest Åsane på Facebook.

Velkommen til Kulturfest Åsane!