Gå tilbake til:
Du er her:

Lag ditt drømmearrangement under Kulturdager i Fana og Ytrebygda

Planleggingen av kulturdagene 19.-27. oktober er i full gang. Meld på ditt arrangement! Kulturkontoret hjelper deg gjerne med å sette din idé ut i livet.

  • En årlig feiring av de lokale kreftene i Fana og Ytrebygda
  • Dagene er et samarbeid mellom kulturkontoret og det rike lokale kulturlivet. Kulturlivet står for innholdet under Kulturdagene, mens kulturkontoret fungerer som bindeledd, veileder og tilrettelegger.
  • Kontakt: Fana og Ytrebygda kulturkontor

Tenk stort

Kulturkontoret inviterer deg til å være arrangør eller medarrangør av konserter, små og store forestillinger, kunstutstillinger, foredrag eller andre ting som kan bidra til å gjøre årets kulturdager til en fest. Du trenger ikke nødvendigvis ha en ferdig planlagt produksjon/forestilling klar – kanskje har du en idé eller en visjon du trenger hjelp til å virkeliggjøre?

- Vi oppfordrer dere til å tenke stort, utfordre dere selv og andre med samarbeid på tvers av sjanger, drømme om spektakulær scenografi og å utnytte saler, foajeer eller utstillingsrom til å gjøre noe originalt, uredd og spennende. Kom gjerne på et planleggingsmøte, så hjelper vi selvsagt til!

Påmelding og frister

Slik gjør du: Last ned søknadsskjema - du finner det under "vedlegg" her på siden, fyll ut og send utfylt skjema per e-post til signy.lyngsgard@bergen.kommune.no. Husk også å sende inn bilder - da blir arrangementet mer synlig i brosjyren og annet infomateriell.

Frister: Frist for å bestille lokaler/registere arrangementer i Fana kulturhus og på Ytrebygda kultursenter var 15. april. Arrangementer som skjer andre steder kan fortsatt komme med i programmet - meld fra til kulturkontoret innen 1. august.

Tilskudd til arrangement og aktiviteter

Trenger du tilskudd til kulturaktivitet eller arrangement? Kontakt Fagavdeling for kunst- og kulturutvikling, tlf. 55 56 57 81. Info og søknadsskjema: tilskudd.bergen.kommune.no

Markering av kulturhusjubileum

I år fyller Fana kulturhus 10 år, noe som skal markeres på ulikt vis gjennom året, også under kulturdagene. Kulturdagerutstillingen vil i år bli en fotoutstilling fra livet på kulturhuset de siste 10 år. Her er kulturkontoret svært interessert i å motta bilder fra brukere av huset som kan innlemmes i utstillingen - kom innom Fana kulturhus eller send fotografiene på e-post til photo@linnheidi.com.

Åpningsforestillingen under kulturdagene er også tenkt som en jubileumsforestilling.

Lurer du på noe?

Fana og Ytrebygda kulturkontor når du på telefon 55 56 11 06, eller på mail fana-ytrebygda.kulturkontor@bergen.kommune.no