Gå tilbake til:
Du er her:

Barn

Endelig Barnelørdag igjen!

Velkommen til sesongstart for Barnelørdag 20. januar. Vi starter lengst sør i Ytrebygda og lengst nord i Åsane, og gleder oss til å treffe mange glade barn og voksne til reggaeverksted og fløyte-teater.

Kurs og aktiviteter for barn og unge våren 2018

Vi har tilbud i alle bydeler for barn og unge som ønsker å lære noe nytt, eller bare vil ha et sted å henge med venner.

Barnas Kulturhus

Lørdager gjennom hele våren byr Barnas Kulturhus barnefamilier på flotte forestillinger og spennende kunstverksteder, i tillegg til hele tre festivaler. For også for barna er Bergen festivalby nummer 1!

PopLAB

PopLab er for alle som liker å utforske sin kreativitet med form og farge. Her kan store og små eksperimentere med ulike materialer og teknikker.

Hangout på Landås

Hver tirsdag ettermiddag åpner klubbleder Stig dørene for Hangout på Ulriken bydelssenter for alle 10-15-åringer.

Sofus kreative verksted - en møteplass for deg mellom 10 og 12 år

På Kafé Sofus ved Ulriken bydelssenter kan du være med å lage keramikk hver mandag. I tillegg blir det filmkvelder og dansekurs.

Moro på Rolland juniorklubb

Rolland juniorklubb er en åpen møteplass som holder til i Rollandshallen. Hver mandag og onsdag kan elever på 5.-7. trinn komme og delta i ulike aktiviteter, eller bare "henge" med andre.

Velkommen til Flaktveit juniorklubb!

Flaktveit juniorklubb er en åpen møteplass på Flaktveit skole. Hver tirsdag og torsdag kan elever på 5.-7. trinn komme og delta i ulike aktiviteter, eller bare "henge" med andre.

Ytre Arna fritidsklubb

"Gi ungdommen et sted å være" var slagordet til fritidsklubbene landet over i "gamle dager". Det har de i Ytre Arna kulturverksted.

Barn, bok og boller

Barn, bok og boller er et månedlig litteraturtilbud for barn arrangert av Initiativ Laksevåg i samarbeid med Fyllingsdalen og Laksevåg kulturkontor.

Lokalhistorieformidling i Kårhuset

Den siste søndagen i hver måned, unntatt om sommeren og siste søndag i desember, er Kårhuset åpent for alle.