Gå tilbake til:
Du er her:

Barn

Barnas Kulturhus

Lørdager gjennom hele våren byr Barnas Kulturhus barnefamilier på flotte forestillinger og spennende kunstverksteder, i tillegg til hele tre festivaler. For også for barna er Bergen festivalby nummer 1!

Bergen kulturskole

Kulturskolen er et inkluderende og mangfoldig læringssted som fremmer glede gjennom et vidt spekter av kreativ og kunstnerisk utfoldelse. Les om tilbud, ledige plasser, søknadsfrister og arrangementer.

Sommerferietilbud til barn og unge innen kultur

Leter du etter noe å finne på i Bergen denne sommeren? Se oversikt over noen av kultur- og fritidsaktivitetene som finnes.

Sommeraktiviteter for barn og unge i Bergen Vest

"Aktiv Sommer i Bergen Vest" er et mangeårig samarbeid mellom en rekke aktører i Fyllingsdalen og Laksevåg. Også i år kan barn og unge velge mellom et stort utvalg aktiviteter - se programmet her

Kulturaktiviteter for barn og unge høsten 2018

Det finnes gode tilbud rundt i Bergen for barn og unge som ønsker å lære noe nytt, eller bare vil ha et sted å henge med venner. Her er oversikten.

Ny sesong med Barnelørdag fra august

Barnelørdag er forestillinger for barnefamilier fordelt på ulike spillesteder spredt rundt i de ulike delene av Bergen. 18. august er vi igang igjen.

PopLAB - åpent kreativt verksted

På tre ulike steder i Bergen kan alle mellom 0 og 100 år få utforske sin kreativitet med form og farge. Se datoene her.

Bli med og bidra under Fun Palaces

Til høsten arrangeres aktivitetshelgen Fun Palaces for første gang i Bergen. Ønsker du å dele det du kan med ditt nærmiljø? Bli med som bidragsyter eller arrangør.

Hangout på Landås

Hver tirsdag ettermiddag åpner klubbleder Stig dørene for Hangout på Ulriken bydelssenter for alle 10-15-åringer.

Sofus kreative verksted - en møteplass for deg mellom 10 og 12 år

På Ulriken bydelssenter på Landås kan du være med på kreative aktiviteter, spill og moro.

Moro på Rolland juniorklubb

Rolland juniorklubb er en åpen møteplass som holder til i Rollandshallen. Hver mandag og onsdag kan elever på 5.-7. trinn komme og delta i ulike aktiviteter, eller bare "henge" med andre.

Velkommen til Flaktveit juniorklubb!

Flaktveit juniorklubb er en åpen møteplass på Flaktveit skole. Hver tirsdag og torsdag kan elever på 5.-7. trinn komme og delta i ulike aktiviteter, eller bare "henge" med andre.

Ytre Arna fritidsklubb

"Gi ungdommen et sted å være" var slagordet til fritidsklubbene landet over i "gamle dager". Det har de i Ytre Arna kulturverksted.

Barn, bok og boller

Barn, bok og boller er et månedlig litteraturtilbud for barn arrangert av Initiativ Laksevåg i samarbeid med Fyllingsdalen og Laksevåg kulturkontor.

Lokalhistorieformidling i Kårhuset

Den siste søndagen i hver måned, unntatt om sommeren og siste søndag i desember, er Kårhuset åpent for alle.