Gå tilbake til:
Du er her:

Barn

Barnelørdager i bydelene

Barnelørdag er forestillinger og aktiviteter i bydelene for barn cirka 0-10 år. Hver lørdag er det forestillinger flere steder - se programmet her!

PopLAB - åpent kreativt verksted

PopLAB er gratis kreative verksteder for alle, på utvalgte lørdager i tre ulike bydeler; Åsane, Fyllingsdalen og Loddefjord. Neste PopLAB er 30. november på Oasen senter.

Nå kommer Kulturagentene i Loddefjord

Kulturagentene er en gratis aktivitetsklubb. Her får barn være detektiver som går på oppdagelsesferd i sitt eget nærmiljø, og sporer opp spennende opplevelser og åpne møteplasser.

Se høstens kurs og klubber for barn og unge

Kommunen driver en rekke kulturtilbud, klubber, kurs og verksteder for deg som er ung. Finn tilbudet som passer deg!

Dans uten grenser - lær dans av noen på din egen alder!

Første pulje med unge instruktører er klare, og vi kan endelig invitere barn og unge til en rekke dansekurs.

Barnas kulturhus

På Barnas kulturhus er det hver lørdag både teaterforestillinger og kunstverksteder for barn. En super arena for hele familien!

Bergen kulturskole

Les mer om kulturskolens tilbud, ledige plasser, søknadsfrister og arrangementer!

Juniorklubber og ungdomsklubber

Bergen kommune driver en rekke klubber for barn og unge i bydelene. Velkommen innom - enten du vil møte venner, spille spill, drive med kreative aktiviteter eller bare henge sammen med andre!

Sofus kreative verksted - en møteplass for deg mellom 10 og 12 år

På Ulriken bydelssenter på Landås kan du være med på kreative aktiviteter, spill og moro.

Moro på Rolland juniorklubb - åpen møteplass

Rolland juniorklubb holder til i Rollandshallen. Hver mandag og onsdag kan elever på 5.-7. trinn komme og delta i ulike aktiviteter, eller bare "henge" med andre.

Velkommen til Flaktveit juniorklubb - åpen møteplass

Flaktveit juniorklubb finner du på Flaktveit skole. Hver tirsdag og torsdag kan elever på 5.-7. trinn komme og delta i ulike aktiviteter, eller bare "henge" med andre.

Ytre Arna fritidsklubb - åpen møteplass for barn og ungdom

"Gi ungdommen et sted å være" var slagordet til fritidsklubbene landet over i gamle dager - og det har de i Ytre Arna kulturverksted

Vil du være med i Bergen Kystlag?

Er du interessert i kystkultur? I regi av Bergen Kystlag foregår mange spennende aktiviteter - kanskje er noe av dette midt i blinken for deg?

Barn, bok og boller

Barn, bok og boller er et månedlig litteraturtilbud for barn arrangert av Initiativ Laksevåg i samarbeid med Fyllingsdalen og Laksevåg kulturkontor.

Lokalmuseer og historiske samlinger i bydelene

I Bergen er interessen for lokalhistorien stor, og det finnes en rekke samlinger som driftes av lokale ildsjeler, lag/organisasjoner og stiftelser.