Gå tilbake til:
Du er her:

Barn

Barnas kulturhus

På Barnas kulturhus er det hver lørdag både teaterforestillinger og kunstverksteder for barn. En super arena for hele familien!

Bergen kulturskole

Les mer om kulturskolens tilbud, ledige plasser, søknadsfrister og arrangementer!

Barnelørdag i bydelene

Et musikalsk møte med eventyrene om Askeladden, en ramsalt sjørøverkonsert, eller historien om den perfekte Lussi i forestillingen "Snill"? Programmet for ukens Barnelørdag har noe for enhver smak

PopLAB - åpent kreativt verksted

På tre ulike steder i Bergen kan alle mellom 0 og 100 år få utforske sin kreativitet med form og farge. Neste PopLAB er lørdag 20. oktober klokken 12.00-15.00 i Nygårdsparken.

Trilogi mat-folk-kultur tar en kort pause

Siden tv-aksjonen i år er til inntekt for Kirkens bymisjon, skal NRK lage sendinger fra Krohnhagen kafé. Derfor tar Trilogi en kort pause. Det blir ikke arrangementer lørdagene 20. og 27. oktober. Men følg med på tv-aksjonen, og vær velkommen tilbake i november!

Åpne møteplasser og klubber for barn og ungdom

Det finnes gode tilbud rundt i Bergen for barn og unge som ønsker å lære noe nytt, eller bare vil ha et sted å henge med venner. Her er oversikten.

Hangout - åpen møteplass for barn på Landås

Hver tirsdag ettermiddag åpner klubbleder Stig dørene for Hangout på Ulriken bydelssenter for alle 10-15-åringer.

Sofus kreative verksted - en møteplass for deg mellom 10 og 12 år

På Ulriken bydelssenter på Landås kan du være med på kreative aktiviteter, spill og moro.

Moro på Rolland juniorklubb - åpen møteplass

Rolland juniorklubb holder til i Rollandshallen. Hver mandag og onsdag kan elever på 5.-7. trinn komme og delta i ulike aktiviteter, eller bare "henge" med andre.

Velkommen til Flaktveit juniorklubb - åpen møteplass

Flaktveit juniorklubb finner du på Flaktveit skole. Hver tirsdag og torsdag kan elever på 5.-7. trinn komme og delta i ulike aktiviteter, eller bare "henge" med andre.

Ytre Arna fritidsklubb - åpen møteplass for barn og ungdom

"Gi ungdommen et sted å være" var slagordet til fritidsklubbene landet over i gamle dager - og det har de i Ytre Arna kulturverksted

Vil du være med i Bergen Kystlag?

Er du interessert i kystkultur? I regi av Bergen Kystlag foregår mange spennende aktiviteter denne høsten - kanskje er noe av dette midt i blinken for deg?

Barn, bok og boller

Barn, bok og boller er et månedlig litteraturtilbud for barn arrangert av Initiativ Laksevåg i samarbeid med Fyllingsdalen og Laksevåg kulturkontor.

Lokalmuseer og historiske samlinger i bydelene

I Bergen er interessen for lokalhistorien stor, og det finnes en rekke samlinger som driftes av lokale ildsjeler, lag/organisasjoner og stiftelser.