Gå tilbake til:
Du er her:

Barn

Se hva du kan finne på i sommer i Bergen Vest

I sommer kan du være med på hyttetur, sommerkunstskole, parkour, trial, filmkurs og mye annet gøy!

Ta sommerferien på Fana kulturhus!

Barn og unge kan bruke deler av sommerferien til å dyrke - eller utvikle sine interesser innen kunst, dans og musikkteater.

Hip Hop i sommerferien

StigPaa og Dino Dikic gir deg sommerens gøyeste ferieuke! Bli med og prøv ut breakdance, DJ-ing, graffiti, sjablongmaking og gatekunst. Deltakelse krever ingen forkunnskaper.

Se vårens kurs og aktiviteter for barn og unge

Det finnes gode tilbud mange steder rundt i Bergen for barn og unge som ønsker å oppleve eller lære noe nytt, eller bare vil ha et sted å henge med venner. Se oversikten over aktivitetstilbudet for våren 2019.

Barnas kulturhus

På Barnas kulturhus er det hver lørdag både teaterforestillinger og kunstverksteder for barn. En super arena for hele familien!

Bergen kulturskole

Les mer om kulturskolens tilbud, ledige plasser, søknadsfrister og arrangementer!

Juniorklubber og ungdomsklubber

Bergen kommune driver en rekke klubber for barn og unge i bydelene. Velkommen innom - enten du vil møte venner, spille spill, drive med kreative aktiviteter eller bare henge sammen med andre!

Barnelørdager i bydelene

Barnelørdag er forestillinger og aktiviteter i bydelene for barn ca. 0-10 år. Neste og siste forestilling før sommeren er "Prinsen med de triste øynene", 15. juni på Barnas kulturhus.

PopLAB - åpent kreativt verksted

PopLAB er gratis kreative verksteder, tilrettelagt for personer med utviklingshemming og åpne for alle. Neste og siste PopLAB før sommerferie er 22. juni i Nygårdsparken.

Hangout - åpen møteplass for barn på Landås

Hver tirsdag ettermiddag åpner klubbleder Stig dørene for Hangout på Ulriken bydelssenter for alle 10-15-åringer.

Sofus kreative verksted - en møteplass for deg mellom 10 og 12 år

På Ulriken bydelssenter på Landås kan du være med på kreative aktiviteter, spill og moro.

Moro på Rolland juniorklubb - åpen møteplass

Rolland juniorklubb holder til i Rollandshallen. Hver mandag og onsdag kan elever på 5.-7. trinn komme og delta i ulike aktiviteter, eller bare "henge" med andre.

Velkommen til Flaktveit juniorklubb - åpen møteplass

Flaktveit juniorklubb finner du på Flaktveit skole. Hver tirsdag og torsdag kan elever på 5.-7. trinn komme og delta i ulike aktiviteter, eller bare "henge" med andre.

Ytre Arna fritidsklubb - åpen møteplass for barn og ungdom

"Gi ungdommen et sted å være" var slagordet til fritidsklubbene landet over i gamle dager - og det har de i Ytre Arna kulturverksted

Vil du være med i Bergen Kystlag?

Er du interessert i kystkultur? I regi av Bergen Kystlag foregår mange spennende aktiviteter denne høsten - kanskje er noe av dette midt i blinken for deg?

Barn, bok og boller

Barn, bok og boller er et månedlig litteraturtilbud for barn arrangert av Initiativ Laksevåg i samarbeid med Fyllingsdalen og Laksevåg kulturkontor.

Lokalmuseer og historiske samlinger i bydelene

I Bergen er interessen for lokalhistorien stor, og det finnes en rekke samlinger som driftes av lokale ildsjeler, lag/organisasjoner og stiftelser.