Gå tilbake til:
Du er her:

Juniorklubber og ungdomsklubber

Bergen kommune driver en rekke klubber for barn og unge i bydelene. Velkommen innom - enten du vil møte venner, spille spill, drive med kreative aktiviteter eller bare henge sammen med andre!

Juniorklubber

Åpne møteplasser for junior er for gutter og jenter i alderen 10 - 13 år. Møteplassene har voksne aktivitetsledere som gleder seg til å ta i mot barna med morsomme aktiviteter. De tar også i mot ønsker, slik at barna selv kan påvirke hva som skal skje.

Ungdomsklubber

Her kan du som er i alderen 13 - 16 år stikke innom for å møte venner, spille spill, drive med kreative aktiviteter eller bare henge sammen med andre. Tilbudene har fokus på medvirkning fra ungdommene selv, Møteplassene har voksne aktivitetsledere. Sammen med ungdommene vil de legge til rette for aktiviteter ut fra ungdommenes egne ønsker og initiativ.

Nytt ungdomshus i sentrum

Kommunen jobber med å få til åpning av et nytt ungdomshus i Kong Oscars gate 26 høsten 2019. Hva huset skal inneholde, og hva det skal hete, er ennå ikke bestemt. Kom gjerne med forslag! Les mer om ungdomhuset her: Vil du være med å planlegge nytt ungdomhus?

Resultat av kartlegging

En kartlegging om ungdoms fritidsvaner i 2016 viste blant annet at ungdom har behov for en møteplass i nærheten av der de bor, der de kan lære noe nytt uten å ha for mye fokus på prestasjoner, og der de kan ha det gøy og sosialt med andre på samme alder. Les mer om kartleggingen her.

Fant du ikke noe som passer? Se også bydelsvis oversikt med aktiviteter for barn og unge her