Gå tilbake til:
Du er her:

Ungdom

23. januar kl 18.00, Ungdomshuset Attenåtti

Se de unges kunstutstilling

Du er velkommen til vernissage for gruppeutstillingen utTRYKK i Ungdomshuset Attenåtti.

Kurs og aktiviteter for barn og unge våren 2018

Vi har tilbud i alle bydeler for barn og unge som ønsker å lære noe nytt, eller bare vil ha et sted å henge med venner.

Meld deg på UKM-festivalen

10. mars arrangeres UKM Bergen på Fana kulturhus. Er du mellom 13 og 20 år kan du være med, som deltaker eller arrangør. Meld deg på på ukm.no/bergen innen 18. februar.

Lipstick Music - musikkverksted for jenter

Har du lyst å lære deg å spille et instrument og samtidig bli kjent med masse fine folk? Da er Lipstick Music noe for deg! Påmelding for 2018 har åpnet.

Ytre Arna fritidsklubb

"Gi ungdommen et sted å være" var slagordet til fritidsklubbene landet over i "gamle dager". Det har de i Ytre Arna kulturverksted.

Hangout på Landås

Hver tirsdag ettermiddag åpner klubbleder Stig dørene for Hangout på Ulriken bydelssenter for alle 10-15-åringer.

Kom til Knutepunkt Møllaren!

Tirsdager yrer det av liv på Vitalitetsenteret på Møhlenpris, når Knutepunkt Møllaren inviterer ungdom til fellesskap, kaffe og kreativ utfoldelse.

Åpent hus Ny-Krohnborg

Åpent hus Ny-Krohnborg er et åpent tilbud for ungdom, og legger til rette for dans, musikk, prosjektarbeid, videoproduksjon og studiovirksomhet.

Ny-Krohnborg rockeverksted

Åpent tilbud for ungdom som ønsker å spille eller synge.

Er du en skapkunstner?

Har du lagt merke til at flere el-skap og bosspann i Bergen sentrum er dekorert? Visste du at også du kan bli en skapkunstner? Nå er det kjempeenkelt å få tillatelse til å dekorere el-skap og bosspann - bare send en sms!

Øvingsparken i Grønneviksøren

Trenger bandet ditt et sted å øve? Øvingsparken i Grønneviksøren er et bydekkende tilbud for band som trenger øvingslokaler.

Rapport om ungdoms fritidsvaner

Kulturkontorene har spurt ungdom om hva de helst vil bruke fritiden sin til og kartlagt hvordan en best kan nå ungdom med informasjon om tilbud.

Attenåtti - ungdommens eget kulturhus

Ungdomshuset attenåtti - midt i Bergen sentrum - er en møteplass for ungdom over 13 år. Her finnes både øvingsrom og kulturlokaler der ungdom kan drive sin egen aktivitet.