Gå tilbake til:
Du er her:

Ungdom

Ibsens gate UNG åpnet!

Nå er den nye aktivitetsplassen for ungdom klar til bruk! Du finner den v/Ibsens gate 4 (bak Peppes på Danmarksplass).

Sommerferietilbud til barn og unge innen kultur

Leter du etter noe å finne på i Bergen denne sommeren? Se oversikt over noen av kultur- og fritidsaktivitetene som finnes.

Sommeraktiviteter for barn og unge i Bergen Vest

"Aktiv Sommer i Bergen Vest" er et mangeårig samarbeid mellom en rekke aktører i Fyllingsdalen og Laksevåg. Også i år kan barn og unge velge mellom et stort utvalg aktiviteter - se programmet her

Kulturaktiviteter for barn og unge høsten 2018

Det finnes gode tilbud rundt i Bergen for barn og unge som ønsker å lære noe nytt, eller bare vil ha et sted å henge med venner. Her er oversikten.

Ungdom skaper sin egen fritid

Enhet for kulturformidling og deltakelse planlegger å etablere nye åpne møteplasser for ungdom i flere bydeler. Torsdag 5. april tok de turen til Skranevatnet skole for å la ungdommene selv bli med på prototypingen.

Bli med på Dans uten grenser

Nå er de første fremtidige instruktørene klare for å starte sin opplæring. De skal lære å undervise andre barn og unge i dans.

Bergen kulturskole

Kulturskolen er et inkluderende og mangfoldig læringssted som fremmer glede gjennom et vidt spekter av kreativ og kunstnerisk utfoldelse. Les om tilbud, ledige plasser, søknadsfrister og arrangementer.

UKM 2018

Disse ungdommene skal representere Bergen

UKM Bergen 2018 er vel overstått. Lurer du på hvem som ble valgt til å representere Bergen?

Tilrettelagte møteplasser for ungdom med psykiske helseplager

Ungdom i alderen 13-20 år som trenger å være del av et fellesskap som kan bidra til å bygge mestringsfølelse og sosial trygghet, er velkommen til våre tilrettelagte møteplasser.

Vil du være med å planlegge nytt ungdomshus i Bergen sentrum?

Høsten 2018 åpner nytt kulturhus for ungdom 15-20 år. Vi ønsker kontakt med unge som vil være med i en ressursgruppe som skal planlegge hva huset skal inneholde.

Vil ha ungdomshus med foredrag, lesesal og billig kaffi

Hausten 2018 opnar eit nytt kulturhus i Bergen sentrum for ungdom mellom 15 og 20 år. No spør vi ungdom kva huset bør innehalde.

Lipstick Music - musikkverksted for jenter

Har du lyst å lære deg å spille et instrument og samtidig bli kjent med masse fine folk? Da er Lipstick Music noe for deg! Påmelding for 2018 har åpnet.

Ytre Arna fritidsklubb

"Gi ungdommen et sted å være" var slagordet til fritidsklubbene landet over i "gamle dager". Det har de i Ytre Arna kulturverksted.

Hangout på Landås

Hver tirsdag ettermiddag åpner klubbleder Stig dørene for Hangout på Ulriken bydelssenter for alle 10-15-åringer.

Knutepunkt Møllaren

Tirsdager yrer det av liv på Møhlenpris, når Knutepunkt Møllaren inviterer ungdom til fellesskap, kaffe og kreativ utfoldelse.

Ny-Krohnborg UNG

Et åpent tilbud for ungdom, som legger til rette for dans, musikk, prosjektarbeid, videoproduksjon og studiovirksomhet.

Er du en skapkunstner?

Har du lagt merke til at flere el-skap og bosspann i Bergen sentrum er dekorert? Visste du at også du kan bli en skapkunstner? Nå er det kjempeenkelt å få tillatelse til å dekorere el-skap og bosspann - bare send en sms!

Øvingsparken i Grønneviksøren

Trenger bandet ditt et sted å øve? Øvingsparken i Grønneviksøren er et bydekkende tilbud for band som trenger øvingslokaler.

Rapport om ungdoms fritidsvaner

Kulturkontorene har spurt ungdom om hva de helst vil bruke fritiden sin til og kartlagt hvordan en best kan nå ungdom med informasjon om tilbud.