Gå tilbake til:
Du er her:

Lipstick Music - musikkverksted for jenter

Har du lyst å lære deg å spille et instrument og samtidig bli kjent med masse fine folk? Da er Lipstick Music noe for deg!

Musikkverksted for jenter i alderen 12-18 år

Initiert og startet av Fana og Ytrebygda kulturkontor i 2011. Drives i dag av Team for aktivitet ved Enhet for kulturformidling og deltakelse.

Mål og visjon; rekruttere flere jenter til musikklivet, samt gi musikkinteresserte jenter en trygg møteplass der de kan treffe likesinnete

Rundt 130 jenter har vært med i prosjektet siden oppstart

Undervisning i bass, el-gitar, trommer, tangenter, vokal og samspill

Her kan du få undervisning i bassgitar, el-gitar, tangenter, vokal og trommer. I tillegg setter vi sammen band som øver inn låter til vår halvårlige avslutningskonsert.

På LipstickMusic legger vi stor vekt på et godt sosialt miljø. Vi har felles pauser der vi gjør kjekke ting sammen, og jentene som har vært med over lengre tid tar veldig godt imot nye deltagere.

Dyktige intstruktører
Instruktørene våre brenner for jobben sin og alle er dyktige musikere med lang erfaring. I tillegg til instrumentundervisning, gir også instruktørene deltagerne innføring i musikkteori, stageperformance, bransjekunnskap og riktig bruk av utstyr.

Rakel Anna Kristjánsdóttir er vokalinstruktør, Torbjørn Brandal og Vidar Seljen Melby gitarinstruktører, mens Tone Berit Lonar gir undervisning på trommer. Tore Christer Storlid er instruktør på bassgitar og Eyolf Nysæther er vår instruktør på tangenter.

Konserter og artistmøter

Fra tid til annen får også deltagerne treffe kjente og etablerte artister innen ulike sjangre. I løpet av årene har vi vært på konsert med blant annet Lars Vaular, Razika, Gabrielle og mange flere.

Vil du være med?
Påmelding skjer for et semester om gangen. For søknadsskjema for høst: send en e-post til Tone Lonar.